- 25 Şubat 2015
- 1.786
- 2.303
-
- Konu Sahibi Ponciginannesi
yok salonumda ısınmıyor salonu kullanmıyoruz zaten o yüzden salonu belirtmedim
diğer taraflar sıcak oraların ısınma sorunu yok oturma odasında üşüyoruz
işin can sıkan tarafı diğer yerler güzel ısınıyor.. ama oturma odasını bi isıtamadm gittiısınıyor olsaydı orayı kullanırdınız, ben de olsam taşınırım, her kış bu sıkıntıyı çekemem vallaaa.. hele de bebekle
çağırdık petek yanıyor canm bir sıkıntı yok ama yansada oturma odası ısınmıyorPetekte ariza vardir belki servis cagirdinizmi ?
işin can sıkan tarafı diğer yerler güzel ısınıyor.. ama oturma odasını bi isıtamadm gitti
evet diğer yerlerde oturmuyoruz sonuçta yatak odası felan cok sıcak terliyoruz hatta gece ama ne yaptıysam oturma odasıın ısıtamıyorum eşimde o kadar masrafı yapıp daha pahalı bir eve taşınmaktanda ufo takviyesi yapalim diyoren önemli kısım yaşam alanı ama, tüm gün orda geçiyor..
İŞte eşimde sizin gibi diyor.. taşınıp o masrafı yapmaktansa daha pahalı bir eve taşınmaktansa
diğer odalar zaten ısıyor oturma odasınada takviye yaparız napalım diyor..
ama her sene böyle çekilir mi 6 ay kombi yakıyorum
50 60 tl belki 100 yine eder hiç bilmiyorum ki üstüne birde kombi . hava günlük güneşlik düşünün daha herkes yeni yeni yakıyor ben birde üstüne ufo takviyesi yapıyorum yazın serin mis gibi ama kışın eziyetide ben çekiyoruma++ bi ısıtıcı alın. bir de devamlı yakmayın. ara ara ısıtıp kapatın. bir aylık faturada ne kadar farkediyor ki.
Aynisini benim eşim de dedi. Dediginiz sorunu ben de yasadim. Bebegimiz olmamasina ragmen tasindik.eşim diyor ki hem fazla kira vereceğim hemde taşınma masrafları onun yeirne kombiyi fazla yakarım..
kombiyi yaksakda oturma odası ısınmıyor ufo takviyesi istiyor
güneş alan hiç bir oda yokAynisini benim eşim de dedi. Dediginiz sorunu ben de yasadim. Bebegimiz olmamasina ragmen tasindik.
Bizim dogru durust hic bir odamiz gunes almiyordu. Eger gunes alan oturma odasi yapabileceginiz bir oda varsa oraya kisin taşınırsınız.
Kombiyi ne kadar yakarsak yakalim isinamiyorduk biz.
doğal gaz sobası nasıl oluyor kiracı iken almak mantıklımı maaliyeti ne kadarOturma odasına doğalgaz sobası alsanız
Biz de hem doğalgaz hemde doğalgaz sobasi var oturma odamız büyük giriş katta oturuyoruz güneş görmüyor ısınmaz diye doğalgaz sobası da kurdurmustuk elektrikler falan gittiğinde de kışın açıyorum sobayı mis içerisi sıcacık oluyor
Simdiki evimiz com daha iyi isiniyor. Su anda esimin gicikligindan dolayi kombi yakmiyoruz. Terliyormus beyefendi bebek olsa usur tabii. Guney cephe ev bulamadik tasinirken. Kuzeydogudayiz yine maalesef ama onceki evime gore kat kat iyi. Balkonunuzu kapattirmayi dusunmez misiniz. Dogalgaz sobasi da cok mantikli. Eski odun sobalari gibi sicacik yapiyor odayi.güneş alan hiç bir oda yok
yalnız diğer odalar ısıyor yatak odasında felan terliyoruz mesela
ama oturma odası ısmıyor çünkü balkon çıknıtısı var büyük ve altımdaki komşum oturma odasını yakmıyor o nedenle ısınmıyor şimdiki eviniz nasıl peki şu an yakıyormusunu kombi kaç derece eviniz ?
doğal gaz sobası nasıl oluyor kiracı iken almak mantıklımı maaliyeti ne kadar
peki ne kadar geliyor fatura ? altınız dükkan ise ço kzor ısınız bizim komşu yakmayınca direk düşüyor evin ısısı oda çok yakmıyor durumu yokmuş..Benim evimde hic isinmiyor. Alt katimda iki katli dukkan var ust katim da ki komsularim da kisin yok. Ben de 24 derece de yakiyorum.
Konuyu takipteyim.
Yatak odası ile oturma odasına yer değiştirseniz olmaz mı?evet diğer yerlerde oturmuyoruz sonuçta yatak odası felan cok sıcak terliyoruz hatta gece ama ne yaptıysam oturma odasıın ısıtamıyorum eşimde o kadar masrafı yapıp daha pahalı bir eve taşınmaktanda ufo takviyesi yapalim diyor