Kızlar ben bu kış tamamıyla ufoyla ısındım, akşam saat 6 dan gece 3 e kadar açık olarak3.000 lik yani en büyük ufo kullandım.2 aylık elektrik faturam 261 milyon geldi. Yani aylığı 110 milyona denk geldi bana. Tabii soba gibi evin her tarafı ısınmıyor,ama yinede odun kömürle aynı masraf, yinede sobanın pisliğiyle uğraşmıyorum.Diyorum ki klimamı taktırsam.Daha güzel ısıtır diye düşünüyorum.Ama yazın da ne yalan söyliim bana vantilatör yetiyor. Çok sıcaklamam genelde.Yani daha çok ısınma amaçlı kullanmak niyetindeyim.Fakat elektrik faturası nasıl olur,yada kar yağdığında ısınabilir miyim, ya da hangi markayı almalıyım hem servis hem düşük enerji kullanması açısından diye bir sürü sorum var. Bide yakın zamanda evime taşınıcam İnşaAllah. Orasınında büyük bi salonu var ama kare tüm odalara salondan kapı açılıyor. Acaba klima kullansam bi parçada olsa diğer odalar ılınır mı. Isınmak için klima kullanan arkadaşlardan tavsiyelerini istiyorum.
TŞK ederim hepinize, ama şu reklamlarda çıkan t ile başlayan markanın bizim yaşadığımız ilçede servisi yok, seninki mutlaka daha iyidir servis konusunda.. çünkü çok yaygın bi marka
okypete, aylık mı faturan canım, benimde kısmetse taşınacağım ev öyle mutfakla salon bir bide senin bebeğin var sanırım bütün gün çalıştırıyorsundur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?