Isınmak için klima kullanan var mı?

Lavanda

Başını eğme dik tut
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
824
3
96
Diğer
Kızlar ben bu kış tamamıyla ufoyla ısındım, akşam saat 6 dan gece 3 e kadar açık olarak3.000 lik yani en büyük ufo kullandım.2 aylık elektrik faturam 261 milyon geldi. Yani aylığı 110 milyona denk geldi bana. Tabii soba gibi evin her tarafı ısınmıyor,ama yinede odun kömürle aynı masraf, yinede sobanın pisliğiyle uğraşmıyorum.Diyorum ki klimamı taktırsam.Daha güzel ısıtır diye düşünüyorum.Ama yazın da ne yalan söyliim bana vantilatör yetiyor. Çok sıcaklamam genelde.Yani daha çok ısınma amaçlı kullanmak niyetindeyim.Fakat elektrik faturası nasıl olur,yada kar yağdığında ısınabilir miyim, ya da hangi markayı almalıyım hem servis hem düşük enerji kullanması açısından diye bir sürü sorum var. Bide yakın zamanda evime taşınıcam İnşaAllah. Orasınında büyük bi salonu var ama kare tüm odalara salondan kapı açılıyor. Acaba klima kullansam bi parçada olsa diğer odalar ılınır mı. Isınmak için klima kullanan arkadaşlardan tavsiyelerini istiyorum.

Canım bizim işyeri klimalı 4 çıkışlı ve ortada duruyor.
elektrik faturası nekadar gelir bilmiyor ama ısıtması iyi

merhaba bende bulunduğum yerden dolayı 2,5 yıldır klima kullanıyorum kışın da ii ısıtıyo ama daha ekonomik istiyosan reklamlarda çıkıyo bi marka (isim versem olmaz galiba)100 w ampul kadar elektrik harcar diyoo ablamda ondan almış şimdilik memnun eğer ilginirsen bi araştır

İçerik nedeniyle” faydalı bilgile “bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

benim salonla,mutfak bir. ve büyük. klimayla ısınıyorum. geçen ay,177 ytl elektrik geldi.....

okypete, aylık mı faturan canım, benimde kısmetse taşınacağım ev öyle mutfakla salon bir bide senin bebeğin var sanırım bütün gün çalıştırıyorsundur dimi

ben de klima kullanıyorum, eşim sıcağı sevmiyor yazın daha çok kullanıyoruz desem yeridir...yazın daha çok geliyor....ama klima gerçekten temiz oluyor, iyi ki almışız diyorum....tabi sadece oturduğumuz odaya faydası var, o da ayrı konu ama izmir o kadar da soğuk olmuyor, ben şimdi örneğin diğer odada pc başındayım ama üşümüyorum....bizimkisi "a" ile başlayan marka...reklamlarda çıkan klima da ampul kadar az yakar falan diyor, onu alabilirsin aslında, ama mutlaka A sınıfı al....aylık fatura da en son 100 YTL geldi ama biz sabahları evde olmuyoruz haftasonları haricinde...

TŞK ederim hepinize, ama şu reklamlarda çıkan t ile başlayan markanın bizim yaşadığımız ilçede servisi yok, seninki mutlaka daha iyidir servis konusunda.. çünkü çok yaygın bi marka

TŞK ederim hepinize, ama şu reklamlarda çıkan t ile başlayan markanın bizim yaşadığımız ilçede servisi yok, seninki mutlaka daha iyidir servis konusunda.. çünkü çok yaygın bi marka

servis konusunda diyecek yok, hatta taktırdığımız yaz geç kalmışlardı biraz, markanın sitesine yazdım kaç kere telefon ettiler, özür dilediler, servisi uyarıyoruz şimdi diye...

okypete, aylık mı faturan canım, benimde kısmetse taşınacağım ev öyle mutfakla salon bir bide senin bebeğin var sanırım bütün gün çalıştırıyorsundur dimi

bebeğim yok canım.ama evde olduğum zaman ve de bazı, geceler,sabaha kadar çalıştırıyorum... aylık bu para. burada doğal gaz yok. antalyada genelde herkes klimayla ısınır...arçelik 19000 benim klimam. 22 lik alabilirmişim aslında....ama buda iyi...

sağol canım, demek ki yanış hatırlıyorum bebek mevzuunu, genelde hep sana rastlıyorum ama karıştırmışım, bide şimdi baktım bekar yazıyor, tttt ne kadar dikkatsizim,kusura bakma canım

Son düzenleme:
slm canım bizde geçen sen ufo ile idare etmiştik ama tek odaya mahküm olmuştuk burası pek soğuk olmazsada yinede 15-20 gün bira soğuk geçiyo yazlarıda epey sıcak .bu kış klima aldık salona 25 lik mutfakta ısınıyo sabah 9 dan akşam 24 de kadar çalışıyo. geçen ay 175 gelmişti bu ayda 200 geldi ama tüm elektrik giderleri de dahil almayı düşünüyosan inverter olanları var yarı yarıya daha az elektrik faturası geliyo ama alırken diğerlerinden birazda daha tuzluya alıyosun bi defa alıyosun ama eletrik faturasından karlı olursun bi tavsiye sadece hayırlı olsun canımmm

Toshiba marka klimalardan sakııııın almayın derim ben çünkü arkadaş aldı servisle o kadar büyük problemler yaşadıki sormayın. En sonunda Japonya ya mail atıp öyle çözebildik konuyu ve şimdide eltisi problem yaşıyor onunda aynı markaydı kliması klima gideli 3 hafta oldu ama bi sonuç yok paranızda sinirlerinizde kıymetliyse sakın Toshiba almayın.

klımayı asla tavsıye etmıyorum annem yazın turkıyeye geldıgınde klıma kullanıyor ve fatura cok yuksek gelıyor
ben ufo kullanıyorum ve aylık faturam senın gıbı 110 cıvarı gelıyo komur pıslıgı cekmekten cok cok ıyı ayrıca cokta guzel ısınıyoruz

bizde de klima var oturma odamda ve yatak odamda
bebek oldugu için sabaha kadar çalışıyor klima çok soğuk oldugu dönemlerde
o zaman 200 lira geldi
ama Klimanın asıl amacı ısıtmak değil soğutmaktır,o nedenle çok verimli ısınmıyor ev
yani bir odada çalışan klimanın diğer bir odaya faydası olmaz
ayrıca kapattıktan yarım saat sonra evin içi buz gibi olur,ısı devam etmiyor
aynı zamanda klima daha çok havayı ısıtıyor,yani benim ayaklarım donar

bende klima kullanıyorum mitsubishi markası en çok kullandığımızda bile (ki evimiz çok soğuktu) 85 tl gelmişti fatura
geçen ay taşındık kendi klimamızı yatak odasına taktık,salonda ev sahibinin kliması var arçelik.hava çok güzeldi,doğru düzgün kullanmadık bile ama fatura 112 tl geldi.şok olduk eşimle

bizde klimayla ısındık bu sene ve doğalgaz 3ay boyunca 30 lira geldi elektriğide fazla döndürmedi tavsiye ediyorum arçeliğin klimasını

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama malum doğalgaza zam gelecek yine ve geçen kış 200 den aşağı fatura ödemedik sadece iki odada petek yaktığımız halde... eee sannki elektrik ucuz mu diyeceksiniz ama bilmiyorum denemedim hiç sizce klima ile ısınmak mümkün mü ve elektrik faturası ne kadar gelir ? bilgisi olan varsa çok sevinirim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…