- 9 Mayıs 2017
- 470
- 311
- 103
- Konu Sahibi Canlicenaze
Öncelikle konuyu dogru yere mi aciyorum bilmiyorum ama uygunnbi başlık bulamadım değilse de müsaade et Mune abla Yeni evliyim.ve evimin bütün beyaz esyalari Arçelik. Çamaşır makinemde 9103 YPS modeli. İlk çalıştırdığımda sünger topumu kırıp parçalayıp attı. Anlam veremedim. Sonra çamaşırlarımin kenarları söküldü. Atletlerin dikişleri attı. Artık sutyenlerimin çıtçıtlarini takip atıyorum ama bekarken böyle olmuyordu annemin makinesinde. Takmadigim zaman yine bı şeyler oluyor. Lekeler çıkmıyor. O mutfaktaki dertsiz kumaşlarımdan.sofra ortulerimden lekeler çıkmıyor. Teknik servis çağırdık. Adam dedi ki ten çorap alabilir miyim bütün makinenin içinde dolandırdı elini çorabın teli bile kaçmadı. Kazanında bı problem yok dedi kıyafetlerinizi görebilir miyim dedi. Bende gösterebileceğim kıyafet değil dedim. Sonra işte onlar kıyafetlerinizdeki.dikis hatasındandir bilmem ne dedi. Sonra kısa program da makineyi çalıştırdı su ısınıyor mu ona baktı temiz yıkaması için. Isınıyor dedi. Mutfaktaki bı örtümu gösterdim ben bunu yeni yikadim ama bakın dikişleri böyle attı ve leke çıkmadı dedim. Kem.kum etti gitti. Şimdi perdeleri yıkadım 400 e ayarladım sıkmasıni. İnanılmaz buruşmuş. Çok sinirlerim bozuk. Benim makinemde mi sizde de var mı böyle sikayetler