Bizim arabaya ihtiyaçimiz var . Nakit veremem mal veririm diyorbana güven vermedi. evi arabayı satsın, parasını versin, öyle satın.
Yok bizimki öyle değil belkide bize ultra lüks bilmiyorum BMW ama son modelbiz de ticaret ile uğraşıyoruz. bir alacak karşılığı ultra lüks tank gibi bir araç (marka vermeyeyim ama öyle bmw mercedes değil) verildi, sürsen su gibi yakıt tüketiyor, satsan satılmıyor, uzunca süre durdu da ancak satıldı. yani arabaya aldanırken onu da hesap edin
ölçün tartın, tarlanın ederi ne adam ne kadar veriyor gözden geçirin. ederinden çok fazlasını veriyorsa zaten güven vermez bana. ama satış yapacaksanız da kesinlikle noterde tasdikli yapın işlerinizi, sonra oyuna gelmeyinYok bizimki öyle değil belkide bize ultra lüks bilmiyorum BMW ama son model
Tabi o bizden hevesli hemen alcaksaniz gelin devir işini yapalım diyorölçün tartın, tarlanın ederi ne adam ne kadar veriyor gözden geçirin. ederinden çok fazlasını veriyorsa zaten güven vermez bana. ama satış yapacaksanız da kesinlikle noterde tasdikli yapın işlerinizi, sonra oyuna gelmeyin
Bmw için dikkatli olun en ufak bir arıza kazada aşırı masraflıYok bizimki öyle değil belkide bize ultra lüks bilmiyorum BMW ama son model
Öylemi doğrudur bilmiyorum. Hoş eşim zaten alır satarım diyor o biliyor demekBmw için dikkatli olun en ufak bir arıza kazada aşırı masraflı
Yoo öyle değil tabi orasını bilemeyiz degerlenebilirbana nedense tarlanın değeri daha büyük gibi geldi bence bekleyin düşünsenize sattınız ve sonrasında orası çok değerlendi ? Üzülmez misiniz ? Nedense satmayın gibi bir his aldım
Tabi sizin kararınız
Tapulu imarlı ama TOKİ bina girme durumu yok şehrin merkezin çok dışında zaten tarım arazisi yo sorup sorusturduk fiyat o hatta bız üstüne nakit verebilsek merkezden villa verecekti ilçedeki daire yerineTakas boyledir zaten, biraz sen zarar edersin biraz karsi taraf.
Ama arsaniz imarli mi? Yakin zamanda toki gibi birsey icin kentsel donusume girecek bolgede mi? Kac donum? Bolgede fiyatlar ne kadar vs herseyi olcup bicmeniz gerekiyor. Adam bir ev bir arabayi gozden çıkarıyorsa arsaniz sandiginizdan daha cok ediyor olabilir.
Bir sekilde uzerine bina yapılmayacak yere imar gecmezdi yalnız? Tapuludur ona eminim ama imarli olma durumu bambaska. Tapuda tarla mi yaziyor arsa mi mesela bilginiz var mi?Tapulu imarlı ama TOKİ bina girme durumu yok şehrin merkezin çok dışında zaten tarım arazisi yo sorup sorusturduk fiyat o hatta bız üstüne nakit verebilsek merkezden villa verecekti ilçedeki daire yerine
Tarla o kadar aşırı mı değerli oluyor?Tarla satmayin bir karis bile olsa sadece ot bitse de tarla satmayin sakin..
Arsa yazıyor.Ben tam bilemiyorum o ayrımı tapu varsa imar da vardır diye düşündümBir sekilde uzerine bina yapılmayacak yere imar gecmezdi yalnız? Tapuludur ona eminim ama imarli olma durumu bambaska. Tapuda tarla mi yaziyor arsa mi mesela bilginiz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?