• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işin içinden çıkamıyorum lütfen fikir verin

yaseminkndc

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
18
12
8
Kızlar merhaba
üye olmadan forumu çok okudum karıştırdım ama ne yazık ki derdimi açmadan derman bulamayacağımın farkındayım.
Erkek arkadaşımla 9 aydır çok güzel giden bir ilişkimiz var ve bunu mutlulukla devam ettirmek istiyoruz.
Evlerine ilk tanışmaya gittiğimde henüz 6. ayımızdaydık ve ben bu süreyi atlatabilmek için çok beklettim kendisini.. Tanışmaya gittiğimde annesi ve ablası son derece arkadaşça yakalaştılar bana ama annesi kızının yanında benim bir evladım oğlum gibi konuşmalar yaptı sürekli...
Annesi malum soruyu bana o gün sordu evlenince ayrı evde mi yaşamak istersin bizimle mi? Evleri 2 odalı ve anne baba birlikteler herkes son derece sağlıklı.
Bende ilk etapta kötü gelin ilan edilmemek ve afaroz edilmekten korktuğum için o zamanki şartlara bağlı şuan ne desem boş demek durumunda kaldım.
Birkaç ay sonra bayramda ziyarete gittiğimde annesi aileler tanışsın biz seni istemeye gelelim gibi güzel güzel konuşmaya başladı. İçeriye geçtiğimizde ablası annesi ve ben sohbet ederken yine malum konu açıldı.
Bende herkes kendi yuvası olsun ister elbette bende ayrı evim olsun istiyorum diyince ortalık karıştı.
Kendi çocuğunu evlatlıktan reddeceğini evi terk edeceğini şu ana kadar olan emeklerini haram edeceğine kadar çok ağır konuşmalar bana yapıldı ve söylediklerim zerre kadar dinlenmedi.
Bunun üzerine geçen 2 ayda ben çok üzüldüm ancak herşeye rağmen erkek arkadaşım benimle evleneceğini gerekirse ben tek başıma gelir seni isterim o zaman anlarlar düşüncesine girdi.
Onu çok seviyorum. Ailesiyle arasının açılmasını istemiyorum herkes ikna olmadan asla yüzük takmayacağımı adım atmayacağımıda söyledim ama arada sıkışıp kaldım...
Mutlu olmak istemek bu kadar zor mu :KK43:
Kayınvalidemi nasıl ikna ederiz kızlar lütfen fikir verin ortak olun destek olun çok ihtiyacım var

Bu arada sevgili adminlerim konuyu yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın olurmu :KK43:

Ayyy kaynanaya bak sen. :KK20:
Kendisi kaynanasiyla yaşamış mi acaba? Hey Allahim ya.
Yil olmuş 2014 hâlâ ayni evin içi diye tutturuyorlar mi yani? Pess.
Sizi zorlu bir süreç bekliyor...

Malesef kendisi kacarak evlendigi icin cok zor seyler yasamis oglum bana bakmayacak korkusu var anladgim kadariyla ama ben kimseyi kimseden koparmiyorum kotu biri gibi algilaniyorum cok uzuluyorum :(

Kendi kizida 2 odali evde kaynanasiylami yasiyormus ?

Yalniz korkutmak istemem ama , bu Kaynana basinizda oldukca asla rahat edemezsin ..

Simdiden evi terk ediyorsa , oooo ilerde neler neler der ve yapar .

Sevgilininde suanki seviyorum senin arkandayim laflarina kulak asma .

Birgun annesini titar sanada sen haksizsin der ogunde imzayi atiktan sonra olur...

sevgilinizin bu konudaki fikri nedir, aynı evde yaşamayı o da istiyormu? maddi durumları kötü mü yani oğullarına eşya falan alamayacak durumdalar mı ?

Annesi malum soruyu bana o gün sordu evlenince ayrı evde mi yaşamak istersin bizimle mi? Evleri 2 odalı ve anne baba birlikteler herkes son derece sağlıklı.

Alınmayın ama güldüm, sanki bir ayağı çukurda olsalar sorun çıkmayacakmış gibi.

Sevgilinizin tutumu önemli, ikna ederse o eder annesini, ilk lafından dönen siz olmayın. Sonrasında ne baştan kabul etmiş olmakla suçlanın, ne de sevseydin annemle otururdun zırvalamalarını.

Ben 28 yasindayim o ise 32 yasinda durum zaten arap sacina döndü ...
kizinin ayri evi var oda annesi gibi kacmis ve ailesinin ogullarina yeni bir ev acacak durumlari var sadece cani istemiyor soz genelde kadinda o ner ders o....
bizde burada tikaniyoruz zaten ben kimsenin kimseye rest cekmesini istemiyorum oda bunu biliyor ama bu durumu kabul etmeyecegimide biliyor zaten erkek arkadasimda ailesi ile ayni evde yasamayi istemiyor

Ben 28 yasindayim o ise 32 yasinda durum zaten arap sacina döndü ...
kizinin ayri evi var oda annesi gibi kacmis ve ailesinin ogullarina yeni bir ev acacak durumlari var sadece cani istemiyor soz genelde kadinda o ner ders o....
bizde burada tikaniyoruz zaten ben kimsenin kimseye rest cekmesini istemiyorum oda bunu biliyor ama bu durumu kabul etmeyecegimide biliyor zaten erkek arkadasimda ailesi ile ayni evde yasamayi istemiyor

o istemiyorsa sorun yok zaten !! kendi aralarında hallederler.. annesi illaki biliyordur onun da birlikte oturmaya sıcak bakmadığını hatta öfkesi aslında onadır.. sen hep " ben istesem ne olur, (sevgilim ) istemiyor ki" dersin herkese.. sadece sevgilinle konuş.. "beni karıştırmadan hallet bu konuyu, ben ailenle kötü olmak istemiyorum ama benim yerimde kim olsa oturmak istemez, hatta sen bile !" de

İki odalı evde..ıkı yatak odası olcak..

Ablası sızın ortanızda mı,anasıyla babasının ortasında mı yatcakmış?

Park yatak alsınlar onada..masraf olmasın..

Başta dürüst olmak varken neden esas fikri sonraya sakladınız ki?
En büyük yanlışınız bu.
Herşeyin çizgisi ilk söylenen kararda çekiliyor.
Sonra tabii veryansın ederler, işlerine gelmiyor.

Olmaz arkadaşım bu mutsuz olursunuz,ayrı evde bile oturursanız bu zihniyetteki insanlarla muhatap olduğunuz sürece asla yüzünüz gülmez.
Maalesef...

Başta dürüst olmak varken neden esas fikri sonraya sakladınız ki?
En büyük yanlışınız bu.
Herşeyin çizgisi ilk söylenen kararda çekiliyor.
Sonra tabii veryansın ederler, işlerine gelmiyor.
ben başıma gelecekleri az çok tahmin ediyordum ama daha ilk tanıştığım gün bana bu soruyu sordukları için o an konuyu daha fazla konuşmamak adına bu şekilde konuştum. Onlara o cevap yeterli gelmediği için 2. görüşlerinde de bu soruyu sorduklarını düşünüyorum.
Zaten biz neresinden tutsak elimizde kalıcak ki...

o istemiyorsa sorun yok zaten !! kendi aralarında hallederler.. annesi illaki biliyordur onun da birlikte oturmaya sıcak bakmadığını hatta öfkesi aslında onadır.. sen hep " ben istesem ne olur, (sevgilim ) istemiyor ki" dersin herkese.. sadece sevgilinle konuş.. "beni karıştırmadan hallet bu konuyu, ben ailenle kötü olmak istemiyorum ama benim yerimde kim olsa oturmak istemez, hatta sen bile !" de

Sevgili Asyasah aynen dediğin gibi yaptım zaten... Bakalım önümüzdeki günlerde ne olacak sürekli baş ağrısı ve halsizlik beraberinde getirdi bu konuyu çok üzülüyorum :(

Kızlar merhaba
üye olmadan forumu çok okudum karıştırdım ama ne yazık ki derdimi açmadan derman bulamayacağımın farkındayım.
Erkek arkadaşımla 9 aydır çok güzel giden bir ilişkimiz var ve bunu mutlulukla devam ettirmek istiyoruz.
Evlerine ilk tanışmaya gittiğimde henüz 6. ayımızdaydık ve ben bu süreyi atlatabilmek için çok beklettim kendisini.. Tanışmaya gittiğimde annesi ve ablası son derece arkadaşça yakalaştılar bana ama annesi kızının yanında benim bir evladım oğlum gibi konuşmalar yaptı sürekli...
Bende ilk etapta kötü gelin ilan edilmemek ve afaroz edilmekten korktuğum için o zamanki şartlara bağlı şuan ne desem boş demek durumunda kaldım.
Birkaç ay sonra bayramda ziyarete gittiğimde annesi aileler tanışsın biz seni istemeye gelelim gibi güzel güzel konuşmaya başladı. İçeriye geçtiğimizde ablası annesi ve ben sohbet ederken yine malum konu açıldı.
Bende herkes kendi yuvası olsun ister elbette bende ayrı evim olsun istiyorum diyince ortalık karıştı.
Kendi çocuğunu evlatlıktan reddeceğini evi terk edeceğini şu ana kadar olan emeklerini haram edeceğine kadar çok ağır konuşmalar bana yapıldı ve söylediklerim zerre kadar dinlenmedi.
Bunun üzerine geçen 2 ayda ben çok üzüldüm ancak herşeye rağmen erkek arkadaşım benimle evleneceğini gerekirse ben tek başıma gelir seni isterim o zaman anlarlar düşüncesine girdi.
Onu çok seviyorum. Ailesiyle arasının açılmasını istemiyorum herkes ikna olmadan asla yüzük takmayacağımı adım atmayacağımıda söyledim ama arada sıkışıp kaldım...
Mutlu olmak istemek bu kadar zor mu :KK43:
Kayınvalidemi nasıl ikna ederiz kızlar lütfen fikir verin ortak olun destek olun çok ihtiyacım var

Bu arada sevgili adminlerim konuyu yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın olurmu :KK43:

neden aynı konuyu 2 kere açtınız?

Sakın kabul etme, hiç muhatap olma erkek arkadaşınız kaç yaşına gelmiş kendi düğününüzü yapacak yaşta, bizlerde krediyle evlendik hiç yardım etmesinler ama huzurlu bir eviniz olur. Senin kayınvalide ayrıda olsanız boş durmayacak gibi, hiç iyi bitmiyor kayınvalideyle oturanların sonu eskidenmiş o gerekirse ayrılın ama kabul etmeyin.

neden aynı konuyu 2 kere açtınız?
ilk açtığımı kimse farketmedi o sebeple farklı bir başlık altında açmak zorunda kaldım. Adminlerimizdende özür diledim konu ile ilgili...

Sakın kabul etme, hiç muhatap olma erkek arkadaşınız kaç yaşına gelmiş kendi düğününüzü yapacak yaşta, bizlerde krediyle evlendik hiç yardım etmesinler ama huzurlu bir eviniz olur. Senin kayınvalide ayrıda olsanız boş durmayacak gibi, hiç iyi bitmiyor kayınvalideyle oturanların sonu eskidenmiş o gerekirse ayrılın ama kabul etmeyin.

Yapabileceğimize inanıyorum ... İnşallah dediğin gibi olur kendi evimizde huzurlu oluruz.

Olmaz olmaz bu iş olamaz...
Ayrı evede çıksanız hatta aya yerleşseniz de bu anne o adamda olduktan sonra çok sıkıntı çekersiniz siz.

Back
X