Bide Bilge vardı onu yazmamışımKızıma isim konusunda kararsızım sizinde fikrinizi almak istedim ☺
Ecmel
Defne
Nehir
Elif
sizce beğendiğiniz isim hangisi?
Hepside guzel benimde aklimda ikra var belki yanina nurda katarsak eyer yada katmadanKızıma isim konusunda kararsızım sizinde fikrinizi almak istedim
Ecmel
Defne
Nehir
Elif
İkra da güzel ama bence yanına başka isim koyma:)Hepside guzel benimde aklimda ikra var belki yanina nurda katarsak eyer yada katmadan
Bakalim babasi ne dicek bise demedi ama tabi adam erkek bekliyodu kiz duydu şükür rabbime dedi ama icnden ice bozuldu tabi biraz ama daha tam belli deil dedi doktor 15haftada anca tm belli olur dediİkra da güzel ama bence yanına başka isim koyma:)
Nehir kesinlikleKızıma isim konusunda kararsızım sizinde fikrinizi almak istedim ☺
Ecmel
Defne
Nehir
Elif
Hayırlı evlatolsun inşallahBakalim babasi ne dicek bise demedi ama tabi adam erkek bekliyodu kiz duydu şükür rabbime dedi ama icnden ice bozuldu tabi biraz ama daha tam belli deil dedi doktor 15haftada anca tm belli olur dedi
Amin en onemlisi bu tabiki insallah erkek evlatta nasip eyler rabbim bize esim gibi olmasini cok isterimHayırlı evlatolsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?