Gercekten efe ve yusuflar cok yaramaz benim cevremdede arkadasimin oglu efe ve kadina kan kusturdu psikolojisini bozduBir öğretmen olarak ismin karakteri etkilediğine kesinlikle katılıyorum. İsim arayışında bir anne adayı olarak da şunu soyleyebilirim ki oğlum olursa asla yusuf efe emirhan isimlerini koymam. Henüz elimden bir tane bile uslusu geçmedi. Bu okuldaki tüm arkadaşların genel fikri. Hatta 3 sene once arkadaş oğlunun adını efe koydu yapma etme dedi dinletemedik doğduğundan beri resmen çektiriyor velet :) Çevremde de çok fazla rastlıyorum. Tabi ki istisnaları vardır ama bu 3 isim için hiç düşünmeden genellememi yaparim.
Furkanlar enesler onurlar sinanlar da genelde yaramaz.
Serhatlar kaanlar buraklar daha sakin ve başarılı.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Enteresan bir konu olmuş. :)
Böyle bir şey var mı bilmiyorum. Tek bildiğim Elif'le ilgili yapılan genellemeye hiç katılmadıģım.
Tanıdığım, yaşları 20-30 arası olan Elif'ler "hanım hanımcık" sıfatına uymuyor.
Aksi, ailesine karşı çıkan kızlardı hep.
Yusuflar kucukken yaramaz ama buyuduklerinde cok efendi olurlar cevremde tanidigim insanlarin öyleBi tek Yusuf'lar efendi ağırbaşlı oluyor. Diğer görüşlere katılmıyorum.
Rüya değil ama Öykü ismine torun yapabilirim arkadaşımın kızının ismi ve çokkk sakin, hanım hanımcık, çok tatlı bir kız ve kesinlikle yaramaz değil.Rüya isminde tanıdıgı olanlar rüyalar genelde nasıl oluyor
Öykü yada rüya arasında kaldık iki isimdede hiç tanıdıgım yok
Birde aylin i merak ediyorum??
Herkezden öyküler yaramaz olur die yorum aldım oysa... etkilendim isimden soğumaya başlamıştımRüya değil ama Öykü ismine torun yapabilirim arkadaşımın kızının ismi ve çokkk sakin, hanım hanımcık, çok tatlı bir kız ve kesinlikle yaramaz değil.
Rüya isminde tanıdıgı olanlar rüyalar genelde nasıl oluyor
Öykü yada rüya arasında kaldık iki isimdede hiç tanıdıgım yok
Birde aylin i merak ediyorum??