Doğuma Hazırlık İsimler ve Karakterleri..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Merhaba Kızlar..

Benim gibi meraklılar icin actım bu Anketi..

Hala kızımıza isim koyamadık..

Ve isimlerin Karakteri oldugu sölenmekte..

Bu dogru mu tesadüf mü?

Örnek : Ece ler Şimarık olur denmişti..
Nisa lar yaramaz denmişti..

Gercektende Var öle biraz = D

Peki daha fazla Bilgisi olan var mi bu konu hakkında ?

Örnegin ben en cok merak ettigim isimler:

Esra, Esila, Eda, Ceren, Asya..

Birbirimize soralım merak ettiklerimizi..

Tecrübelileri Davet ediyorum yorumlarinizi bekliyorum Canlar :))

bu konu hakkında pek yorum yazamayacağım ama tek bildiğim cerenler çoook süslü oluyor nedense.yeğnimden bliyorum arkadaşımdan bililyorum .akrabamdan biliyorum

Bizim küçük bi Asyamız var :) eşimin yeğeni sayılır..çok sevimli,çok güzel ve hareketli,biraz yaramaz ve zeki :) işte bıcır bıcır bi kız :)

Benim 4 ya$inda bir kizim var ismi EsiLa. Bilmiyorum isminden mi yada belki ilk cocuk oldugu için midir. Kizim baya $imarik kaprisli, dedigim dedik bir kiz cocugu. Ama çok zeki, ne istedigini bilen bir çocuk. ya$ina gore de olgun. Bana ev I$lerinde yardimci oluyor kendince, ayaklarimin altina yastik koyuyor, annecim sen dinlen sen hamilesin diyor :))
Surekli yedigi $eylerden mutlaka bana da yediriyor, sen yede karde$ime vitamin olsun diyor :)) Bilmem Esila lar iyidir bence, ben hiç pisman deilim bu ismi koyduguma. Ve cevremdeki herkes bu ismi çok begeniyor. Nerden buldunuz bu ismi cok guzel diyorlar. Yani kizimin ismini öneririm:)

Sende bana bir öneride bulunsan canim, bende hamileyim 22 haftalik , kizim olacak Allahin izniyle, bende EsiLa ismine uygun bir isim ariyorum. Ama esila gibi farkli ve guzel bir isim olmali :)

Sende bana bir öneride bulunsan canim, bende hamileyim 22 haftalik , kizim olacak Allahin izniyle, bende EsiLa ismine uygun bir isim ariyorum. Ama esila gibi farkli ve guzel bir isim olmali :)

esilaya uygun alara.dilara.melisa.doğa..neva.erva.mina.şura.tuana olabilir.

Önerini daha ii takıp edersin diye actigin konuya yaptım tatlim istersen burdada tekrar yazabilirim :)

Esila nın yanında mesela cnm bunlar olabilir:

ECER = Yeni, güzel, iyi.

ECMEL = Çok güzel.

EDİS / EDİZ = Ulu, yüce, değerli kimse.

EFDAL = 1. Çok erdemli, çok faziletli. 2. En iyi, üstün.

EFZA = Artıran, çoğaltan.

bi isim daha var cnm onu cok begeniyorum Esilanın yanınada cok yakışcagina inaniyorum ama gercek anlamı bumudur degil midir kökeni nerden gelir bilmiyorum Hocaya sormustum oda bilmiyorum dedi..

ALİSA / ELİSA = 1. Asil soydan olan. 2. Güzel.

Eceler şımarık mı oluyor aman yarabbii:)) Bizimde bir kızımız olacak ve sadece ECE koymayı düşündük,.)Bir daha mı düşünsek acaba:))

Eceler şımarık mı oluyor aman yarabbii:)) Bizimde bir kızımız olacak ve sadece ECE koymayı düşündük,.)Bir daha mı düşünsek acaba:))

Bizde Azra isminde karar bulduk ve onu Koyucaz ALLAHin izni ile :))

Azra'lar nasil oluyor acaba :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…