• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isim onerisi

Isim onerisi kiz icin

• ilay

• eda

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

gulinna

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
17
15
8
Arkadaslar kizima ida ismini verdim cok aceleye geldi nufus idaresi 1 ay veriyor isim koymak icin..aceleye geldi.neyse 2 senedir ida ismini kullaniyoruz.asiri sert agresif bir kiz cocugu ismini degistirecektik fakat parkta bi kac cocukta cocugumu adi diye cagirmaya basladi ki daha 2 yasinda :( tersten okuyunca adi oluyor hic aklima bile gelmedi koyarken.hamileyken ruyamda ilay ismini gormustum,ya ilay olacak yada idayi eda ile karistiriyorlar eda olarak duzelttirecegim.yengec burcu siz ne dusunursunuz? Varsa isim aklinizia gelen onerilere acigim. Fakat bu adi demeleri cok canimi skiyor tamam onlarda cocuk ama boylede olmaz ya :(

Arkadaslar kizima ida ismini verdim cok aceleye geldi nufus idaresi 1 ay veriyor isim koymak icin..aceleye geldi.neyse 2 senedir ida ismini kullaniyoruz.asiri sert agresif bir kiz cocugu ismini degistirecektik fakat parkta bi kac cocukta cocugumu adi diye cagirmaya basladi ki daha 2 yasinda :KK43: tersten okuyunca adi oluyor hic aklima bile gelmedi koyarken.hamileyken ruyamda ilay ismini gormustum,ya ilay olacak yada idayi eda ile karistiriyorlar eda olarak duzelttirecegim.yengec burcu siz ne dusunursunuz? Varsa isim aklinizia gelen onerilere acigim. Fakat bu adi demeleri cok canimi skiyor tamam onlarda cocuk ama boylede olmaz ya :KK43:
ismiyle büyüsün canım iki isimde güzel ilay dedim ben ama eda da çok güzel edanur koyabilirsin

tek isim koyacağım şimdi nüfustan haklı sebep ile değiştiriliyor diye okudum kararsız kaldım.eda kendi ismine yakın ama biz ilay diye çağırıyoruz...bilemedim ki :) ilay ilebiraz bi usluluk geldi sanki

İda nedir ki? Anlamı nedir?
Eda bana daha samimi geldi.
Ilayın anlamını bilmiyorum canım. Bence de değiştirin ismini.

tek isim koyacağım şimdi nüfustan haklı sebep ile değiştiriliyor diye okudum kararsız kaldım.eda kendi ismine yakın ama biz ilay diye çağırıyoruz...bilemedim ki :) ilay ilebiraz bi usluluk geldi sanki

Arkadaslar kizima ida ismini verdim cok aceleye geldi nufus idaresi 1 ay veriyor isim koymak icin..aceleye geldi.neyse 2 senedir ida ismini kullaniyoruz.asiri sert agresif bir kiz cocugu ismini degistirecektik fakat parkta bi kac cocukta cocugumu adi diye cagirmaya basladi ki daha 2 yasinda :KK43: tersten okuyunca adi oluyor hic aklima bile gelmedi koyarken.hamileyken ruyamda ilay ismini gormustum,ya ilay olacak yada idayi eda ile karistiriyorlar eda olarak duzelttirecegim.yengec burcu siz ne dusunursunuz? Varsa isim aklinizia gelen onerilere acigim. Fakat bu adi demeleri cok canimi skiyor tamam onlarda cocuk ama boylede olmaz ya :KK43:
Isim analizi yapiyorum. Ozelden soyadinizi gönderirseniz olmasi gereken harfleri soylerim. Isminde sorun yaşıyorsunuz buyuk ihtimalle.

Bi benmi anlamadim ida ne dagi ne hic duymadim nasil isim bunlar
Eda cok guzel ayrica
ida yumanistanin en yuksek dagidir kolenimiz den dolayi bu taraflarla ilgili diye ve kisa oldugundan alel acele sectik ama cocuk cok sert mizacli oldu :( kazdaglqrinin eski ismide ida dagidir

Isim analizi yapiyorum. Ozelden soyadinizi gönderirseniz olmasi gereken harfleri soylerim. Isminde sorun yaşıyorsunuz buyuk ihtimalle.
Cok sert mizacli ve cocuklarda tersten adi diyip simdiden dalga geciyorlar bu yuzden eda ile ilay arasinda kaldim.ilay diye sesleniyoruz ama.

Çok kafanız karışık bir annesiniz anlaşılan🙈 ida ismini alel ecele koymuşsunuz falan ne bileyim isim acele koyulur mu ki.. Yukarıda okudum nasıl aceleye geldiğini yazmışsınız ama bilemedim.. Ayrıca diğer bir enteresan durum da çocuğa ilay diye sesleniyormuşsunuz.. Şimdi de acaba eda mı olsa ilay mı diyorsunuz.. Karmakarışık bir yapınız var açıkçası.. Çocuğa sürekli farklı isimlerle mi hitap edeceksiniz..? İlay diye çağırıyorsanız ilay ismini beğenmişsiniz ve kızınızın adını ilay koymuşsunuz zaten şimdi bir de eda ile mi değişeceksiniz?? 🙄🙄 Ayrıca ilay da eda da güzel bir isim ama bence ilay diye çağırıyorsanız ilay kalsın artık çocuğunda kafasını karıştırmayın.. Bu arada söylemeden yapamayacağım ida ismi de kulağa çok manasız geliyor değiştirmek iyi fikir olmuş bence..

Çok kafanız karışık bir annesiniz anlaşılan🙈 ida ismini alel ecele koymuşsunuz falan ne bileyim isim acele koyulur mu ki.. Yukarıda okudum nasıl aceleye geldiğini yazmışsınız ama bilemedim.. Ayrıca diğer bir enteresan durum da çocuğa ilay diye sesleniyormuşsunuz.. Şimdi de acaba eda mı olsa ilay mı diyorsunuz.. Karmakarışık bir yapınız var açıkçası.. Çocuğa sürekli farklı isimlerle mi hitap edeceksiniz..? İlay diye çağırıyorsanız ilay ismini beğenmişsiniz ve kızınızın adını ilay koymuşsunuz zaten şimdi bir de eda ile mi değişeceksiniz?? 🙄🙄 Ayrıca ilay da eda da güzel bir isim ama bence ilay diye çağırıyorsanız ilay kalsın artık çocuğunda kafasını karıştırmayın.. Bu arada söylemeden yapamayacağım ida ismi de kulağa çok manasız geliyor değiştirmek iyi fikir olmuş bence..
Yazmaya usenmisdim aynen katiliyorum

İda çok zorlama ve kötü bir seçim olmuş.
Çocuğa ilay diyorsanız neden eda yı araya soktunuz.
ida ile eda yakın birbirine biz 1 aydr ilay ismi ile cağırıyorz hani kendi ismine yakın o yuzden dedik hiç ilayı sokmasak işe ama ilay diye sesleniyorz dogru hiç eda falan karıştırmayalım.

aslında değilim eda idaya yakın diye çok yadrgamaz diye düşündük ama 1 aydr ilay diye sesleniyorz öylede kalsın.

Back
X