- 8 Mart 2023
- 34
- 3
- 6
- 27
- Konu Sahibi IZMIRRRRRRRR
Kızları ben isim arıyorum cemre isminin yanına ikinci isim önerilerinizi istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece oruçluların gireceği cennet kapılarından birinin ismi ( reyyan) ayríca isim analizi dúzenli tertipli planlı hareket eden öğrenmeye açık meraklı kendini geliştirip yetiştirmeyi seven . kızım olmadiği için ben koyamadım nasipse torunlara inşallahKızları ben isim arıyorum cemre isminin yanına ikinci isim önerilerinizi istiyorum
Cemre naz
Cemre su
Cemre lina
Cemre eda
Cemre nil
Cemre deniz
Cemre bade de olur sankiGüzelmiş teşekkürler ama benim aklımda cemre bala
Torunlara mı? Gelinlerinizin haberi var mı bundanSadece oruçluların gireceği cennet kapılarından birinin ismi ( reyyan) ayríca isim analizi dúzenli tertipli planlı hareket eden öğrenmeye açık meraklı kendini geliştirip yetiştirmeyi seven . kızım olmadiği için ben koyamadım nasipse torunlara inşallah
Türbede mi seviştin?Aslında cemre kesinde biz Ertuğrul gazi türbesine gittik ondan sonra çocuğumuz oldu mecbur oradaki kişilerden birinin isimlerinden koymak lazımmış o yüzden bala seçtim bende
Tövbe yaa dualarımızı kabul eden ALLAH değil mi. Türbede yatan bir İNSAN dan nasıl böyle bir medet umuyorsunuz anlamadım hayırlısı 11 sene sonraymış Allah ona göre bebek vermiş görümcenize. Kim dediyse size bunu inanmayın benceHayır tabiki deöyleymiş orda dua edince kabul oluyormuş görümcem oraya gitti 11 sene sonra çocuğu oldu
Yazık çocuğa…Biraz bilinçlenin bariAslında cemre kesinde biz Ertuğrul gazi türbesine gittik ondan sonra çocuğumuz oldu mecbur oradaki kişilerden birinin isimlerinden koymak lazımmış o yüzden bala seçtim bende
Torunlara mı? Gelinlerinizin haberi var mı bundan![]()