- 16 Kasım 2020
- 130
- 34
- 28
- Konu Sahibi Herseyeragmenumutvar
-
Öneriniz için teşekkürler aceba yazdıklarım nasıl?
Etrafımda melisa çok hele ki nefret ettiğim insanlar teşekkürler öneriniz içinMelisa
Kız için;Merhaba kızlar 13 haftalık hamileyim cinsiyet daha belli değil ama hissediyorum kız olduğunu tabi herşeyin hayırlısı ilk gebeliğim haliyle heyecanlı ve sabırsızım isim arıyorum m harfiyle başlayan isimler benimde esiminde ismi m ile başlıyor aynı ve uyumlu olsun istiyorum şimdilik Mira ve Mısra isimlerini düşündüm hem erkek hem kız isim önerilerinde bulunabilir misiniz size zahmet şimdiden hepinize teşekkürler ve allah hepimizi yavrularımıza kavuştursun☺
mira güzel isim. cok fazla var ama artik ya da benim cevremde öyle diyim : ) cevrenizde yoksa güzel isim.Öneriniz için teşekkürler aceba yazdıklarım nasıl?
Mavi ve minel güzel isim hemde en sevdiğim renk mavi öneriniz için sagolunKız için;
Mavi
Minel
Meriç
Erkek için;
Mirza
Merih
Çevremde hiç bu iki isimden yok ondan biraz merak saldım heleki miraya eşime soruyorum daha erken diyor ama kendisi de maşallah erkek olursa ıraz oluçak diyo güya bi bana erkenmira güzel isim. cok fazla var ama artik ya da benim cevremde öyle diyim : ) cevrenizde yoksa güzel isim.
Misra pek tercih edecegim bir isim degil.
Hayırlı olsun o zaman siz atlattiniz bu dönemi bi biz kaldık Mihra da güzel isim isminin güzelliğiyle büyüsünOğlum olsaydı Kerem Sirac olacaktı ismi, kızım oluyor Mihra koyduk.
erken ama illaki fikir alisverisi oluyor :) isimlerde anlamlari da önemli benim icin, irazin anlamini bilmiyorum, degisik bir isim ilk defa duyuyorum. uraz var bildigim biraz daha hosÇevremde hiç bu iki isimden yok ondan biraz merak saldım heleki miraya eşime soruyorum daha erken diyor ama kendisi de maşallah erkek olursa ıraz oluçak diyo güya bi bana erkenpeki ıraz nasıl erkek çocuk için ben pek olumlu bakmıyorum da
Teşekkür ederim inşallahHayırlı olsun o zaman siz atlattiniz bu dönemi bi biz kaldık Mihra da güzel isim isminin güzelliğiyle büyüsün
Teşekkürler ama çevremde baya var malesefMercan ismi çok şeker :)
Amin inşallah evet çok zor yaaTeşekkür ederim inşallahİsim seçmek zor bence umarım içinize sinen güzel bir isim bulursunuz sağlıkla gelsin bebiş.
Hmm bende uraz hiç duymadımerken ama illaki fikir alisverisi oluyor :) isimlerde anlamlari da önemli benim icin, irazin anlamini bilmiyorum, degisik bir isim ilk defa duyuyorum. uraz var bildigim biraz daha hos
BerivanMerhaba kızlar 13 haftalık hamileyim cinsiyet daha belli değil ama hissediyorum kız olduğunu tabi herşeyin hayırlısı ilk gebeliğim haliyle heyecanlı ve sabırsızım isim arıyorum m harfiyle başlayan isimler benimde esiminde ismi m ile başlıyor aynı ve uyumlu olsun istiyorum şimdilik Mira ve Mısra isimlerini düşündüm hem erkek hem kız isim önerilerinde bulunabilir misiniz size zahmet şimdiden hepinize teşekkürler ve allah hepimizi yavrularımıza kavuştursun☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?