Isim onerileri

Herseyeragmenumutvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2020
130
34
28
Merhaba kızlar 13 haftalık hamileyim cinsiyet daha belli değil ama hissediyorum kız olduğunu tabi herşeyin hayırlısı ilk gebeliğim haliyle heyecanlı ve sabırsızım isim arıyorum m harfiyle başlayan isimler benimde esiminde ismi m ile başlıyor aynı ve uyumlu olsun istiyorum şimdilik Mira ve Mısra isimlerini düşündüm hem erkek hem kız isim önerilerinde bulunabilir misiniz size zahmet şimdiden hepinize teşekkürler ve allah hepimizi yavrularımıza kavuştursun

Kız için;
Mavi
Minel
Meriç
Erkek için;
Mirza
Merih

mira güzel isim. cok fazla var ama artik ya da benim cevremde öyle diyim : ) cevrenizde yoksa güzel isim.

Misra pek tercih edecegim bir isim degil.
Çevremde hiç bu iki isimden yok ondan biraz merak saldım heleki miraya eşime soruyorum daha erken diyor ama kendisi de maşallah erkek olursa ıraz oluçak diyo güya bi bana erken peki ıraz nasıl erkek çocuk için ben pek olumlu bakmıyorum da

erken ama illaki fikir alisverisi oluyor :) isimlerde anlamlari da önemli benim icin, irazin anlamini bilmiyorum, degisik bir isim ilk defa duyuyorum. uraz var bildigim biraz daha hos

Berivan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…