Doğuma Hazırlık Isim konusunda yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Dert olan kısmı neresi?
Lütfen konunuzu ilgili bölümlere açın.Burda çocuğu olamayan insanlarda konu açıyor bence çocuğuma ne isim koysam diye sormak biraz acımasızca.

Ne alaka? Bunun nesi acımasızca? Evlenenlerde açmasın o zaman evlenemeyen var. Anne babası ile ilgilide konu açılmasın anne ve babası hayatta olmayan var bu böyle uzar gider!

Ben evlenince oğlum olursa ismini kerem mert koymak istiyorum belki size de fikir olur

Dert olan kısmı neresi?
Lütfen konunuzu ilgili bölümlere açın.Burda çocuğu olamayan insanlarda konu açıyor bence çocuğuma ne isim koysam diye sormak biraz acımasızca.

Başkalarının acısı ve derdiyle çok iyi dertleniyoruz iyi hoş da mutlulukları paylaşmayı bir türlü öğrenemedik biz.

herkes her konuya girmesin o zaman burda millete tahammül edemiyosanız günlük hayatınızda çocuklu olanların vay haline

ali kerem nasıl

Kızlar destekleriniz için teşekkür ederim yorum yapmak istemiyorum açıkcası

Kerem Emir, Kerem Alp, Kerem Ali, Taha Kerem, Ben Yusuf'u sevdim sizin söylediklerinizden dedemin adı belki de ondan.

Kızlar kerem isminin önüne arkasına bir isim arıyoruz. Tercihimiz klasik bir isim olması ama siz uygun gördüğünüz bütün isimleri yazın lütfen. Şimdiden teşekkür ederim
Mustafa kerem yada Yusuf kerem geldi benim aklıma sadece

ben Harun ismini çok beğeniyorum erkekte Harun Kerem yada Kerem Harun olabilir :KK66:

Bence iki isim koyma canım zaten tek ismi kullanılcak kerem olsun sadece

Metehan deniz benim oğlumun adı alternatif sunalım dedik metehan mete deniz hangisini. isterse onu kullansın

Metehan deniz benim oğlumun adı alternatif sunalım dedik metehan mete deniz hangisini. isterse onu kullansın
Çok mantıklı. Ben keremi kullanıcam. Neden bilmiyorum çok sevdiğim bir isim. Söylerken bile çok dolu dolu geliyor özendiğim bir isim. Yanınada güzel bir ve klasik bir isim istedim. Açıkcası eşim hep iki isimden yana. Kardeşleri kendisi falan hep öyle. O yüzden güzeli o zannediyo:) bizde hiç iki isim yok mesela. Bana göre tek ve güzrl bir isim yeterli

Ne alakası var şimdi:KK43:
Başkasının mutluluğuyla mutlu olmayı öğrenemedik bir türlü.
Birincisi konunun yeri yanlış ve konu sahibi bunu bilemeyebilir.
Ama yorumlarda gördüğüm kadarıyla buraya herkes bakıyor diye konu açılmış.
İkincisi de evet başkalarının mutluluklarından kendimize pay cıkartabiliriz belkide konu sahibi zor şartlar altında hamile kaldı.Belki seneler sonra kavuşabildi bebeğine.Ama bir derdim var'a keyfi açılmış bir konudur bu.

Birincisi konunun yeri yanlış ve konu sahibi bunu bilemeyebilir.
Ama yorumlarda gördüğüm kadarıyla buraya herkes bakıyor diye konu açılmış.
İkincisi de evet başkalarının mutluluklarından kendimize pay cıkartabiliriz belkide konu sahibi zor şartlar altında hamile kaldı.Belki seneler sonra kavuşabildi bebeğine.Ama bir derdim var'a keyfi açılmış bir konudur bu.
Konu taşınmış zaten dert etme

X