- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
Ay hiç öyle düşünmedim kusuruma bakmayın nolur tövbe olsun aklıma gelse asla yapmazdım
Özür dileyecek bir şey yok boşver.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hiç öyle düşünmedim kusuruma bakmayın nolur tövbe olsun aklıma gelse asla yapmazdım
E nisan konusu da açılmasın o zaman evlenemeyenler varNe biliyim birini üzmektwn korktum açıkcası hiç düşünmemiştim
Dert olan kısmı neresi?
Lütfen konunuzu ilgili bölümlere açın.Burda çocuğu olamayan insanlarda konu açıyor bence çocuğuma ne isim koysam diye sormak biraz acımasızca.
Dert olan kısmı neresi?
Lütfen konunuzu ilgili bölümlere açın.Burda çocuğu olamayan insanlarda konu açıyor bence çocuğuma ne isim koysam diye sormak biraz acımasızca.
Ali kerem çok hoş ancak babamın ismi. Ben ailede olan birilerinin isimlerini koymak istemiyorum. O yüzden onu kafadan eliyorumherkes her konuya girmesin o zaman burda millete tahammül edemiyosanız günlük hayatınızda çocuklu olanların vay haline
ali kerem nasıl
Ali kerem çok hoş ancak babamın ismi. Ben ailede olan birilerinin isimlerini koymak istemiyorum. O yüzden onu kafadan eliyorum
Kızlar kerem isminin önüne arkasına bir isim arıyoruz. Tercihimiz klasik bir isim olması ama siz uygun gördüğünüz bütün isimleri yazın lütfen. Şimdiden teşekkür ederim
Mustafa kerem yada Yusuf kerem geldi benim aklıma sadece
Çok mantıklı. Ben keremi kullanıcam. Neden bilmiyorum çok sevdiğim bir isim. Söylerken bile çok dolu dolu geliyor özendiğim bir isim. Yanınada güzel bir ve klasik bir isim istedim. Açıkcası eşim hep iki isimden yana. Kardeşleri kendisi falan hep öyle. O yüzden güzeli o zannediyo:) bizde hiç iki isim yok mesela. Bana göre tek ve güzrl bir isim yeterliMetehan deniz benim oğlumun adı alternatif sunalım dedik metehan mete deniz hangisini. isterse onu kullansın
Birincisi konunun yeri yanlış ve konu sahibi bunu bilemeyebilir.Ne alakası var şimdi
Başkasının mutluluğuyla mutlu olmayı öğrenemedik bir türlü.
Konu taşınmış zaten dert etmeBirincisi konunun yeri yanlış ve konu sahibi bunu bilemeyebilir.
Ama yorumlarda gördüğüm kadarıyla buraya herkes bakıyor diye konu açılmış.
İkincisi de evet başkalarının mutluluklarından kendimize pay cıkartabiliriz belkide konu sahibi zor şartlar altında hamile kaldı.Belki seneler sonra kavuşabildi bebeğine.Ama bir derdim var'a keyfi açılmış bir konudur bu.
Bu kadar büyük problem olacağını tahmin edemezdim. Üzüldüm gerçekten böyle olumsuz yorumlaraKonu taşınmış zaten dert etme