Doğuma Hazırlık isim konusunda yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

anketime katılırmısınız?

• mete

OY: 17 18,7%
  • tuna

OY: 36 39,6%
  • kuzey

OY: 24 26,4%
  • kıvanç

OY: 14 15,4%

• Ankete Katılan
    91

ilkem79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
46
1
arkadaşlar 36 haftalık hamileyim ama oğlumuza isim konusunusunda hala kararsısız.anketime katılırmısınız.mete tuna kuzey ve kıvanç

canım bence kıvanç çok güzel bir isim kıvança oy verdim sağlıkla kucağına alıp büyütmen dileğiyle

bende kuzeyi beğeniyorum.benimde oğlum olacak allah nasip ederse şuan 34 haftalık hamileyim.bizde kararsız kaldık isim konusunda genelde bizim babamız biraz kararsızlık içinde:)ama sanırım biz aras koyacağız :)herkese hayırlı bebişler hayırlı doğumlar:)

cnm benimde oğlum olucak allah kısmet ederse bizde henüzkarar veremedik erkeğe çok zor tuna ismini bizde çok beğeniyruz birde kuzey bu ara çok rövaşta

Bence de Tuna güzel...bizim de oğlumuz olacak Efe bir isim kesin ama eşim bir ismi daha olsun istiyor Doruk Efe olacak sanırım...ben türkçe karakter olmasın istiyorum gerçekten zor oluyor kendi ismimden de yaşadığım için :)) Bi de Uygar ismi çok hoşuma gidiyor erkek için ama eşim istemedi

Canım KUZEY e oy verdim. Erkek isminde geleceğini düşününce Cool duruyor birazda. Sağlıklı doğsun Allah uzun ömür versin :nazar:

Ben Kuzeye oyumu verdim.
Tunayi hep kizlarda duydugum icin erkege yakistiramiyorum
ama tabi canim senin bilecegin

bence KUZEY veya KIVANÇ...... her iki isimde çok güzell.....ama illa ki bir isim yazacaksam oyum KIVANÇ tan yanadır.....

çocuğunuzun bu ismi hayatının her aşamasında çok güzel taşıyacağı bir isim olarak düşünüyorum...

Son düzenleme:
X