• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isim konusunda acil yardıma ihtiyacım var, çok zor durumdayım

adinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
1
0
86
İstanbul
38 haftalık hamileyim. Eşim ölen babasının isminin konulmasını istedi. Yanına bir isim daha arayışına girdik, ilk önce Hüseyin Ali Asgar ismini beğendik ama ileride üç ismin zorluğu olur diye de düşündük. O sırada annemin babası vefat etti, ismi ali idi. Bende Hüseyin Efe yi bulmuştum. Asıl sorun burada başlıyor annemler şimdi gönül koyuyor ismi değiştirdim diye. Ama bende bir tane ismin en azından benim istediğim olsun istiyorum ne yapacağımı bilemiyorum hiç kimseyi kırmadan bu durumun içinden nasıl çıkabilirim.

Hic birini koyma kendinle kocan seçin bi isim hangini koyarsan koy sorub çıkcak zaten

huseyinali koy daha guzel ve anlamli

Dedenin adini dayilarin koysun. Sana dusmezki. Sen ve eşin seçin. Ama kp bin ismini koyman eşini çok mutlu edecektir

bencede kayın pederinin ismi daha uygun dede ne yaa benim değil ama eşimin dedesi var kesinlikle koymam adını banane kayın validem koymamış bende dedesi ölmeden doğursam bir tane daha diye ugraşıyorum:KK48: ismini koydurmasınlar diye adı nusrat bide nusret bile değil hoş ölsede koymam da neyse sen boş ver güzelim kocanı da kırma

38 haftalık hamileyim. Eşim ölen babasının isminin konulmasını istedi. Yanına bir isim daha arayışına girdik, ilk önce Hüseyin Ali Asgar ismini beğendik ama ileride üç ismin zorluğu olur diye de düşündük. O sırada annemin babası vefat etti, ismi ali idi. Bende Hüseyin Efe yi bulmuştum. Asıl sorun burada başlıyor annemler şimdi gönül koyuyor ismi değiştirdim diye. Ama bende bir tane ismin en azından benim istediğim olsun istiyorum ne yapacağımı bilemiyorum hiç kimseyi kırmadan bu durumun içinden nasıl çıkabilirim.
hüseyin ali ismini kulağına okut resmi nufus cuzdanında olacak ismide sen koy hüseyin aile nufus cuzdanında yazmasın .. olmaz mı??

Ölmüş kişilerin isimlerini koymayı doğru bulmuyorum şahsen.. Eşinle sen bambaşka bir isim buln koyun diyeceğim ama eşin ölen babasının adını koymak istemekte ısrarlı sanırım..

Cocugun dedesinin ismini anlarim.da cocugun annesinin annesinin dedesinin adi ne alaka kusura bakmayin lutfende eger oyle olacaksada bu kiz toruna dusmez.hani soy devam eder diye erkek toruna duser.yani sizin dayilarinizn cocuguna yada dayilariniz kendi cocuklarina.bence omur boyu vicdan yapmktansa annenize uygun dille anlatin ve begendiginiz huseyin efe ismni verin hayirli dogumlar

Bnce kp adini koy yanina kndi istedigin bi isim bul annende bi sure sonra bsey demez bnce dayin faln varkn sana dusmez bnce olen birinin adini vermkde iyi dgl ama esin mutlu olur

ben de ölen kişilerin isminin konulmasını yanlış buluyorum açıkçası... bizim oralarda "kaderleri karışır" derler. o sizin çocuğunuz. herkes kendi çocuğuna ne isim istiyorsa onu koyar. ne koyarsanız koyun birileri gönül koyacak nasılsa, o yüzden eşinle karar ver. dedesinin soyadını taşıyor zaten. ailede bin tane ahmete mehmete ne gerek var, siz başka bir isim bulun bence.

hamile kadınları da böyle şeyler için strese sokmasalar keşke......

Back