anlıyorum insan bunu dşünecek hale geldiyse zaten baya buyuk bı sorun vardır ama yınede adını sıldırse soy adı kalacak boşa zahmet herşeyi geçtim o çocuğun bır yarısıda o adamdan yapıcak bışı yokbaya kotu ayrılıyorlar ısın ıcınde sıddt var rapor alacak derecede.tamamen sılmek ıstıyo onlarla ılgılı herseyı
merhaba arkadaslar.unıversıteden yıllardır gorustugum samımı bı arkadasım var.bır yasında oglu var ve esıyle bosanmak uzere.sıze sorum arkadasıımın oğlunun ısmı cıft ısım yanı bırı kayınpederının ısmı dıgerınıde olesıne koymuslar.kayınpederının ısmını kullanmıyo ve nufustan sıldırmek ıstıyo.daha bosanma davası bıtmedı.bunu tek basına yapabılır mı yanı boyle bı hakkı var mı..cevaplarının ıcın tesekkurler ..
Çocuğun soyadını da genlerini de silebilecek mibaya kotu ayrılıyorlar ısın ıcınde sıddt var rapor alacak derecede.tamamen sılmek ıstıyo onlarla ılgılı herseyı
bunun nesi eziklik? Merak ettigim icin soruyorum. Bana da tam tersi bir dik durma cabasi gibi geldi. Her turlu kurtulmak icin cabaliyor mucadele ediyor kadinya ne ezik kadınlar var ya neyi hesaplıyorlar
sızın o ezık dedıgınız kadın tek basına kucucuk ogluyla nelere gogus gerdı de dımdık ayakta durdu haberınız var mı...yok..o yuzden gereksız yorum yapmayınya ne ezik kadınlar var ya neyi hesaplıyorlar
sızın o ezık dedıgınız kadın tek basına kucucuk ogluyla nelere gogus gerdı de dımdık ayakta durdu haberınız var mı...yok..o yuzden gereksız yorum yapmayın
bunun nesi eziklik? Merak ettigim icin soruyorum. Bana da tam tersi bir dik durma cabasi gibi geldi. Her turlu kurtulmak icin cabaliyor mucadele ediyor kadin
sız yanlıs okuduz galıba soyadı demedım ıkı ısımlı ısmının bı tanesını sıldırmek ıstıyor dedım.oda kp ısmı oldugu ıcın ve esının ve aılesının yaptıklarından dolayı dedım.bunda anlamıcak ne var.o çocuğuda tek getirdi dünyaya değil mi? bu ne ego ya soyadı değiştirme vs neyin ego su tecavüze mi uğradı ne yani.
neyin diki ya ne diki . dik durmak soyadı ile olmaz. Zaten buna benzer bir dava var başımızda. Bu nedir yani ya. nedir yani.
Bence çok normal bir tepki. Kadın çocuğunun sevmediği bir ismi taşınmasını istemiyor olabilir. Çocuk babasının soyadını taşıyor ne de olsa, dedesinin ismini de taşımak zorunda değil ki.
s3n ne diyorsun. Nasil konusuyorsun. Neyin kafasini yasiyorsun. Git kime kizdiysan ondan al hincini.neyin diki ya ne diki . dik durmak soyadı ile olmaz. Zaten buna benzer bir dava var başımızda. Bu nedir yani ya. nedir yani.
arkadasim cabani anliyorum. Sonun kadar da destekliyorum. Haketmeyen insanlarin adini tasimasina hic gerek yok.sız yanlıs okuduz galıba soyadı demedım ıkı ısımlı ısmının bı tanesını sıldırmek ıstıyor dedım.oda kp ısmı oldugu ıcın ve esının ve aılesının yaptıklarından dolayı dedım.bunda anlamıcak ne var.