- 31 Temmuz 2008
- 580
- 24
- 643
- Konu Sahibi kumralimkumral
Merhabalar
Konu başlığından da anlaşılacağı üzere ismime başka bir isim ekletmek istiyorum. Şuan ki ismim toplum içerisinde manasız bulunan telaffuz edilirken sürekli yanlış anlaşılmaya sebep olan bir isim. Açıkça söylemek istemiyorum ismimi ama 30 lu yaşlarımdayım yıllardır bunun sıkıntısını çekerim
. Ben resmi işlerimi de çok etkilememesi için yanına bir isim ekletmek istiyorum. bu ismi eşimle tanışırken kullanmıştım. o sebepten mesela eşimin ailesi ve bazıa rkadaş cevremız bana o isimle hitap eder. Buda bir sebep benim için. Ekletme olduğu için e devletten hallolmuyormuş. Asliye hukuk mahkemesine başvuracağım. Peki bu süreç nasıl ilerler? sonra çoksıkıntı yaşar mıyım? hukuki ve resmi anlamda. Bırde tanık olarak eşim ve kardeşim olur mu? yoksa akraba olmaması mı gerekıyor. Avukat masrafını karşılayamayabılırım bu sebeple kendım takıp edecegım süreci.
yıllardır bu konu yuzunden kimliğimi bile değiştirmedim halen eskı kımlık kullanıyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler
Konu başlığından da anlaşılacağı üzere ismime başka bir isim ekletmek istiyorum. Şuan ki ismim toplum içerisinde manasız bulunan telaffuz edilirken sürekli yanlış anlaşılmaya sebep olan bir isim. Açıkça söylemek istemiyorum ismimi ama 30 lu yaşlarımdayım yıllardır bunun sıkıntısını çekerim

yıllardır bu konu yuzunden kimliğimi bile değiştirmedim halen eskı kımlık kullanıyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler