- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
-
- Konu Sahibi zombimilena
Bu arada yorumlarından çok yumuşak başlı biri canlandı gözümde bence çocuğunun ismi tek Mehmet olur gibi geliyor bana:)Dediğini anlıyorum. Zaten hep sakinlikle kızdırmadan konuşurum ama kestirip atıyor. O yüzden ağırıma gidiyor.
Babam pek ismi konulacak kadar değerli biri değil 11 yaşındayken gitmişti. Bunu da söyleyip duygu sömürüsü yapmak istemiyorum . Kayınbabam biraz hasta ama ölümcül değil. Eşimde haliyle biraz korkuyor. Benim oğlumun adıda MEhmet olsun diyor. Sorun değil ama üslup beni kırıyor.
Sanada sabırlar dilerim o zaman hem hamilelik hem stresi zor oluyor.
Senin yorumlara bayılıyorm bacım:)
Kp 40 kez klonlandığını varsayıp içi rahat gidecek galiba,hey yarabbim...Dediğini anlıyorum. Zaten hep sakinlikle kızdırmadan konuşurum ama kestirip atıyor. O yüzden ağırıma gidiyor.
Babam pek ismi konulacak kadar değerli biri değil 11 yaşındayken gitmişti. Bunu da söyleyip duygu sömürüsü yapmak istemiyorum . Kayınbabam biraz hasta ama ölümcül değil. Eşimde haliyle biraz korkuyor. Benim oğlumun adıda MEhmet olsun diyor. Sorun değil ama üslup beni kırıyor.
Sanada sabırlar dilerim o zaman hem hamilelik hem stresi zor oluyor.
Hepsinin adını kısaltıp bir mmmmmmmmmla yırtacaklarAynen yaa çok saçma. Ailedeki egoya bak. Herkese dedenin ismi veriliyor. Bir kişide çıkıp böyle saçmalık olur mu demiyor
O kimlik belgesiz de çıkıyor:)Tamam tek isim koyun o zaman, Mehmet koymayın. Dünyanın son nimeti kayınpederinizmiş gibi aileye 3 mehmet veriyorsunuz. Bu ne ya. Yerim onların ataerkilliğini. Vermeyin doğum belgesini, gidin kendiniz nüfusa. Eşek gibi çocuğu taşı, sancısını çek, reflün olsun, uykun kaçsın, “adı mehmet olsun” diye vızır vızır konuşsunlar. Sinir oldum he
TLC kanalındaki beşizlerin bile çifter isimleri var:)Ben de sevmiyorum iki ismi.
Okulda karışıklık oluyor,ikisini de kullansanız uzun oluyor,birini söyleseniz diğeri niye kondu?
Bence bir insana tek bir isim yeter.
Doğum belgesi olmadan bi insanın doğduğunu nasıl ispatlıyorsun?O kimlik belgesiz de çıkıyor:)
Valla bilmiyorum çok saçma ama kızımın doğum belgesi eşyalara karışmıştı,eşim gitmiş bir şey sormamışlar bile.Evde doğum varsayıyorlar sanırım,saçma mı,çok.Doğum belgesi olmadan bi insanın doğduğunu nasıl ispatlıyorsun?
Allah Allah. E ikizim doğdu diyip 2 kimlik çıkarsın adam o zaman. Neye göre tespit edecekler ki. İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi.Valla bilmiyorum çok saçma ama kızımın doğum belgesi eşyalara karışmıştı,eşim gitmiş bir şey sormamışlar bile.Evde doğum varsayıyorlar sanırım,saçma mı,çok.
Hastane de aynı anda sisteme atıyor. Benim bir personelim ikiz bebekleri oldu kimlik çıkartmak için gidince sistemde biri kız görünüyor düzelttirin diye göndermişler, adamin iki oğlu varAllah Allah. E ikizim doğdu diyip 2 kimlik çıkarsın adam o zaman. Neye göre tespit edecekler ki. İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi.
Ay elimizdeki tek kozuda teknoloji aldı. Kadın doğurup kimlik çıkarmaya nasıl gidicek? O zaman adam gider tek, rest şansı yok.Hastane de aynı anda sisteme atıyor. Benim bir personelim ikiz bebekleri oldu kimlik çıkartmak için gidince sistemde biri kız görünüyor düzelttirin diye göndermişler, adamin iki oğlu var
Ay elimizdeki tek kozuda teknoloji aldı. Kadın doğurup kimlik çıkarmaya nasıl gidicek? O zaman adam gider tek, rest şansı yok.