Elmas benim ilk kızımın adı . Yrni doğanın ismini ecem koyduk . Yorumununz için çok teşekkür ederim .Bence Ecem ismi çok güzel. Beğenmeyenler kendi çocuklarına beğendikleri ismi versinler. Geçen gün görümceme sevdiğim isimleri saydım kız erkek hepsine burun kıvırdı. Başkalarının beğenmesini önemseme. Ama ek gibi olması benim hiç dikkatimi çekmemişti ecem isminin.
Evet haklısınız yani.öBende beğenmiştim bu ismi . Sonra ismi duyan güzel degil dyince kafam karıştı . Bende takıntı haline geldi eşimde dedi bi site var üye ol ordan fikir al başkaları ne düşünyor diye . Teşekkür yorumunuz için .Burda eski konular var bunla ilgili aradım ama bulamadım ben.sanirim bir dilekçeyle halloluyor ama bu nüfus müdürlüğüne sorun şu
Ecem ismini bende çok severim ama siz sevmiyorsanız değiştirin tabi de başkaları sevmiyor diye değil.benimde ikiz kızlarım var birinin ismi yaşlı ismiymis bi iki kişi öyle dedi ben hiç takmadım biz sevdik beğendik koyduk kime ne?? Ben başkasının çocuğunun ismine karışıyor muyum???
ilerde kızım büyüdüğünde "bana neden bu ismi koydunuz "diye bize kızarsa diye aklıma geliyo . Bu yüzdn değiştirmek istedim . Ayrıca yorumlaınız içimi rahatlatıyo çok teşekkürler hanımlarBencede Ecem ismi çok güzel bi isim. Beğenmeyenlere de kraliçemiz o bizim hııhhh der geçerdim ben olsam
Beğenmiyorsanız dğiştirebilirsiniz tabii ki ama uğraşmaya , eşinizle tartışmaya değer mi onu düşünün. Ayrıca kulağınıza ek gibi geliyorsa kızınızı çağırırken "Ecem gel kızım" şeklinde kurun cümlelerinizi, başta kızınızın adı olursa gelecek zaman eki gibi olmaz. Kendinizi üzdüğünüze deyecek bi konu değil bence.
Boş yere üzmeyin kendinizi bence.herkesin sevmesi önemli değil.siz sevin yeter hem insanlar çocuklarına ne isimler koyuyo.elmasda çok güzel bi isim bence elmas Ecem uyumlu da olmuş.Evet haklısınız yani.öBende beğenmiştim bu ismi . Sonra ismi duyan güzel degil dyince kafam karıştı . Bende takıntı haline geldi eşimde dedi bi site var üye ol ordan fikir al başkaları ne düşünyor diye . Teşekkür yorumunuz için .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?