• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İSim Değiştirmek İstiyorum yardım Lütfenn!!!

elmasecem

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
56
21
8
32
Selam hanımlar . Bi sorunum var ...:KK42:
3 aylık bi kızım var ve ismi ECEM . Doğum yapmadan önce çok isim araştırdım eşim bu ismi Beğendi . Ama ben şimdi bu ismi begenmiyorum . Sebebi de şu ; kızama gel Ecem diye seslndiğimde sanki gelecem der gibi oluyo . Yani getirEcem,örtEcem böyle gelecek zaman birinci tekil şahış eki gibi oluyo ve canım sıkılıyo . Eşimle isim değitirmek konusnda tartışıyoruz . Sizce bu isim güzel mi. Değiştirmelimiyim . Değiştirmek istesek nasıl olacak mahkeme izin verir mi . Offf offff . :KK61:ismini soranlara Ecem dediğimde begenmiyorlar ..daha çok canım sıkılıyo pişman oluyorum bu ismi kızıma koyduguma . Değiştirebilmek gibi bir şansım varmı acaba hiç böyle bi durumu yaşayan varmı aranızda ....??? Bana bi akıl verin bu konuda

Bence Ecem ismi çok güzel. Beğenmeyenler kendi çocuklarına beğendikleri ismi versinler. Geçen gün görümceme sevdiğim isimleri saydım kız erkek hepsine burun kıvırdı. Başkalarının beğenmesini önemseme. Ama ek gibi olması benim hiç dikkatimi çekmemişti ecem isminin.

Bence Ecem ismi çok güzel. Beğenmeyenler kendi çocuklarına beğendikleri ismi versinler. Geçen gün görümceme sevdiğim isimleri saydım kız erkek hepsine burun kıvırdı. Başkalarının beğenmesini önemseme. Ama ek gibi olması benim hiç dikkatimi çekmemişti ecem isminin.
Elmas benim ilk kızımın adı . Yrni doğanın ismini ecem koyduk . Yorumununz için çok teşekkür ederim .

Burda eski konular var bunla ilgili aradım ama bulamadım ben.sanirim bir dilekçeyle halloluyor ama bu nüfus müdürlüğüne sorun şu
Ecem ismini bende çok severim ama siz sevmiyorsanız değiştirin tabi de başkaları sevmiyor diye değil.benimde ikiz kızlarım var birinin ismi yaşlı ismiymis bi iki kişi öyle dedi ben hiç takmadım biz sevdik beğendik koyduk kime ne?? Ben başkasının çocuğunun ismine karışıyor muyum???

Bencede Ecem ismi çok güzel bi isim. Beğenmeyenlere de kraliçemiz o bizim hııhhh der geçerdim ben olsam:63:
Beğenmiyorsanız dğiştirebilirsiniz tabii ki ama uğraşmaya , eşinizle tartışmaya değer mi onu düşünün. Ayrıca kulağınıza ek gibi geliyorsa kızınızı çağırırken "Ecem gel kızım" şeklinde kurun cümlelerinizi, başta kızınızın adı olursa gelecek zaman eki gibi olmaz. Kendinizi üzdüğünüze deyecek bi konu değil bence.:KK25:

Burda eski konular var bunla ilgili aradım ama bulamadım ben.sanirim bir dilekçeyle halloluyor ama bu nüfus müdürlüğüne sorun şu
Ecem ismini bende çok severim ama siz sevmiyorsanız değiştirin tabi de başkaları sevmiyor diye değil.benimde ikiz kızlarım var birinin ismi yaşlı ismiymis bi iki kişi öyle dedi ben hiç takmadım biz sevdik beğendik koyduk kime ne?? Ben başkasının çocuğunun ismine karışıyor muyum???
Evet haklısınız yani.öBende beğenmiştim bu ismi . Sonra ismi duyan güzel degil dyince kafam karıştı . Bende takıntı haline geldi eşimde dedi bi site var üye ol ordan fikir al başkaları ne düşünyor diye . Teşekkür yorumunuz için . :KK66:

Bencede Ecem ismi çok güzel bi isim. Beğenmeyenlere de kraliçemiz o bizim hııhhh der geçerdim ben olsam:63:
Beğenmiyorsanız dğiştirebilirsiniz tabii ki ama uğraşmaya , eşinizle tartışmaya değer mi onu düşünün. Ayrıca kulağınıza ek gibi geliyorsa kızınızı çağırırken "Ecem gel kızım" şeklinde kurun cümlelerinizi, başta kızınızın adı olursa gelecek zaman eki gibi olmaz. Kendinizi üzdüğünüze deyecek bi konu değil bence.:KK25:
ilerde kızım büyüdüğünde "bana neden bu ismi koydunuz "diye bize kızarsa diye aklıma geliyo . Bu yüzdn değiştirmek istedim . Ayrıca yorumlaınız içimi rahatlatıyo çok teşekkürler hanımlar :KK9::KK5:

Evet haklısınız yani.öBende beğenmiştim bu ismi . Sonra ismi duyan güzel degil dyince kafam karıştı . Bende takıntı haline geldi eşimde dedi bi site var üye ol ordan fikir al başkaları ne düşünyor diye . Teşekkür yorumunuz için . :KK66:
Boş yere üzmeyin kendinizi bence.herkesin sevmesi önemli değil.siz sevin yeter hem insanlar çocuklarına ne isimler koyuyo.elmasda çok güzel bi isim bence elmas Ecem uyumlu da olmuş.
Bu arada sizin değil de eşinizin bu siteyi bilmesi de ilginç geldi bana:)
Çocuklarınız la mutlu bir hayat sürün inşallah ad bi boncuk der eskiler.

Back