• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim arıyoruz. :)

Kızımız olucak sizce hangi isim güzel?

• Ankete Katılan
    40

Duygu97

🌼🌼
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
1.091
3.360
133
Erva:Iyi,güzel huylu kız çocuğu.

Elisa:Cennet kapısında bekleyen melek.

Derin: derinlik.

Diren:Zorluğa,hayata direnen.

Derin diyorum. Erva zor ve ağır.Elisa’yı sevemedim, çok patladı birden zaten. Diren hoş bir kelime değil. Ameliyattan sonra takılan direnler geldi benim aklıma ilk. Ama Derin bence cool bir isim

Üstteki isimlerden hariç isimler önermek istedim umarım beğenirsin:) Esila , Evin, Evrim , Ayliz, Alya , Arya ..🥰 Sağlıkla gelsin Bebişin 🧿

Arkadaşımın kızının adı Elisa, çok uslu bi çocuk o yüzden çok sıcağım isme 😅
Diren sanki zorlar gibi, ben ismiyle yaşayacağına inanıyorum o yüzden sizin her çabanıza direnirse üzer :)
Arkadaşımın komşusunun adı Erva, çok sevmiyorlar kızı o yüzden ona da cıks.
Elisa ve Derin diyorum, isim yorumlama stilim değişik oldu ama olsun

Adı Derin olupta güzel olmayan bir kişi bile görmedim 😍❤️ hem çok güzel isim hemde kişiye yansıyor güzellik ve auro olarak 😇

Neden bilmiyorum ama derin de bana sadakatsiz dizisini hatırlattı 😂😂😂 cansu dere okkalı bir ense tokatı atmıştı direk o sahne gözümde canlandı birden

Oglumun okulunda 3 tane elisa 2 tane derin 4 tanede de erva var ..zeynep erva eslem erva sadece erva var bide ..diren de sanki boru ismi gibi ...lutfen biraz çıkın şu aynı isimlerden farkli olacak diye abidik gubidik isimlerden yaa cok arapca yada yabacı isim gibi .ne oldu bizim turk isimmlerimize yahuuu

Oglumun okulunda 3 tane elisa 2 tane derin 4 tanede de erva var ..zeynep erva eslem erva sadece erva var bide ..diren de sanki boru ismi gibi ...lutfen biraz çıkın şu aynı isimlerden farkli olacak diye abidik gubidik isimlerden yaa cok arapca yada yabacı isim gibi .ne oldu bizim turk isimmlerimize yahuuu
Mesela Züleyha Zeynep ve Meryem isimleri benim en favori isimlerin ✨

Söylediğin isimlerden derin hoşuma gitti benim de .
Diren hoş değil ele bence de .

Defne , ece, inci sevdiğim isimler😊

Derin’e +1 ekliyorum.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

İçlerinden Derin’i beğendim. Erva ismi bana kaba gelir bir de çok çok fazla erva var , her yer ecrin, esila erva kaynıyor

Back