Doğuma Hazırlık İsim analizi hakkında yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Heart Kreuz

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
59
68
8
Arkadaşlar merhaba.
25+3 hafta hamileyim.Bebeğim erkek. Hala ismine karar veremedik..Her baktığımız isimde anlam,analiz kargaşasına düşüp işin içinden çıkamıyoruz. Kayınpederim Aybora ismini bulmuş..Aslında çok beğendik ama anlam olarak '' fırtına gibi ol '' geçiyor ve bende bu ismi koyarsam çocukta agresif,hiperaktif etki yapacak gibi hissediyorum..
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? İsim koyarken anlam ve kişideki enerjisine takılıp,araştırdınız mı?
Beğendiğiniz ismin anlamı bebek veya çocuğunuza nasıl yansıdı? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)

Arkadaşlar merhaba.
25+3 hafta hamileyim.Bebeğim erkek. Hala ismine karar veremedik..Her baktığımız isimde anlam,analiz kargaşasına düşüp işin içinden çıkamıyoruz. Kayınpederim Aybora ismini bulmuş..Aslında çok beğendik ama anlam olarak '' fırtına gibi ol '' geçiyor ve bende bu ismi koyarsam çocukta agresif,hiperaktif etki yapacak gibi hissediyorum..
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? İsim koyarken anlam ve kişideki enerjisine takılıp,araştırdınız mı?
Beğendiğiniz ismin anlamı bebek veya çocuğunuza nasıl yansıdı? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)
Bende isim konusunda buna cok dikkat ediyorum. Hatta artik yeni tanistigim insanlarin isimlerinden karakter onyargisi bile olmaya basladi. Birde peygamberimizin bi hadisini okudum. Bir inek sagilacak ve ismi aci firtina araf vb isimli insanlara sagdirmiyor felan. Daha da etkilendim. Cogunbegendigim isimleri eliyorum anlamindan dolayi

Tanidigim Elif'ler hep sakindir..
Kucuk kizim da öyle..
Diger kizimin adi Sare.. Bir anlami da atlayan sicrayan.. ve durdurak bilmeyen asiri haraketli bir cocuk.. surekli sicrama ziplama halinde :))) Bilemiyorum etkileyip ekilemediigini ama cevremde genelde etkiledgini goruyor ve duyuyorum.. Tanidigim Poyrazlar asiri hareketlii..

Back
X