Cilt Bakımı Ürünleri ışıltı veren ve renkli nemlendiriciler

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

noralliya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
124
0
38
Selam arkadaşlar

duyduğuma göre nemli renklendiriciler yüze doğal bir renk veriyormuş ve fondoten gibi ağır da değilmiş. Benim de makyajsız yüzüm çok soluk. Kullandığınız, tavsiye edebileceğiniz renkli nemlendiriciler neler? Ben bronzlaştıranından değil, ışıltılı olanlarından almak istiyorum. Cevapları dört gözle bekliyorum...a.s. a.s.

Ben renkli nemlendirici olarak 2 markanın ürününü kullandım.
Biri dior'un diğeride laura mercier'indi.
Dior ilk kullandığım nemlendiriciydi,güzeldi tavsiye ederim ayrıca spf15 güneş korumasıda var.
Ama laura mercier'inkinden daha memnun kaldım,oil free olanından almıştım ve cilt rengime çok güzel uymuştu,kapatıcılığıda iyi sayılır benim için çok açık tenliyim çünkü.
Dermokozmetik markalarında renkli nemlendiricileri var ben denemedim ama arkadaşım caudelie'inkinden acayip memnun kalmıştı yalnız spf'si yok açık ve koyu olmak üzerede 2 rengi var.
Ben hala laura mercier kullanıyorum şu an için isteklerimi karşılıyor tavsiye edebilirim.
Ayrıca laura mercier tinted moistruzer-oil free dünyada best seller seçilmişti geçen yıl.=))

cevap için teşekkürler canım, fiyatları nasıl bu bahsettiğin ürünlerin?

Başka renkli nemlendirici kullanan yok mu? Bu forumdan çok faydalandım, yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar :Saruboceq:

cevap için teşekkürler canım, fiyatları nasıl bu bahsettiğin ürünlerin?
Canım laura mercier'i strawberryden almıştım ben fiyatını tam olarak hatırlamıyorum yanlış bilgi vermeyeyim ama sitesinde 42$.
Buradaki fiyatı yüksektir tahmin edersin ki.
Dior'unki de 75 tl strawberryde
.

renkli nemlendirici olmasın kaydirigubbakcemile3. Ben biodermanınkini almıştım ama pek memnun kaldığımı söyleyemem. Yüzümü kuru,gergin ve mat hissettirdi bana.

Ben N.V Perricone'nun renkli nemlendiricisini kullanıyorum yıllardır. Ben çok memnunum. Türkiye'de 175 TL.ydi sanırım, strawberryde 90 küsurdu. Spf 15 güneş koruması var. 3 renki var sanırım. Ben en açığını kullanıyorum.

roc ta hem dermokozmetik bir ürün hemde fonksiyonel çok güzel hem renkli nemlendirici fondoten gibi,hem krem hemde kırışıklar varsa onluyor ve dolgunlaştırıyor hemde fondoten gibi cildi bogmuyor benim gibi fondoten sevmeyenlere tavsiye edilir ben %50 indirimli aldım 40 liraya gercek fiyatı 70 falan

bide smashboxun varmış bööle bi ürünü , o nasılki arkadaşlar kullanan varmı? o da çok begeniliyo forumlardada............

Laura Mercier Oil Free Tinted Moisturizer SPF 20 -
slm; bu markayı ve ürünlerini incelerken forumda seni buldum ben sarışın ve açık tenliyim ve kuru t bölgemde yağlı sen hangi rengini kullanıyosun ve nasıl buluyosun yada şu ipek krem fondoteni ilgili bi fikrin varmı cevap verirsen şimdiden tşk.

selam. ben senelerdir bobbi brown kullanıyorum cok memnunum kesinlikle tavsiye ederim. cildim karma hiçbirsekilde yaglandırmıyor, ince yapılı ama kapatıyor da ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…