• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları isilik olduk ne yapcammm

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ela26

annesinin küçük meleği
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
1.637
0
116
Muğla
merhaba kızım 2buçuk aylık marmariste yaşıyorum sıcaktan isilik oldu kızım kalcasının üstünde daha yoğun kızarıklar var kullandığınız bişeyler var mı

benim kıızımda 1 kere sırtında 1 kerede yüzünde olmuştu sırtında olduğunda ılık bi banyo yaptırdım bepanten krem sürdüm hava almasını sağladım geçti yüzünede pamuklu bezi ıslatıp siliyodum devamlı oda geçti ve ben pebanten kremi her alt açtığımda kullandım Allaha şükür hiç pişik olmadı diyebilirim.ıstersen dr unuza danış sonuçta en iyi onlar yönlendirecektir

isiliğin en iyi çözümü banyodur.ter bezleri tıkandığı için isilik oluşuyormuş.benim kızımda çok terler bu sıcaklarda 1 gün yıkamasam hemen vücudu doluyor banyo yapar yapmazda düzeliyor.ben yazın nemlendirici sürmüyorum gözenekler tıkanmasın diye..kolay gelsin

bize doktor eleconlosyon vermişti çok iyi geldi sürdüğüm anda geçirdi dene istersen
yanlız 3 gün kullanıyorsun sonra ara veriyorsun tekrarlarsa tekrar sürüyorsun 3 günden fazla kullanma
zaten gerek kalmıyor 2 sürmeye geçiyor

krem sürüyorum hergün banyo yapıyoruz zaten yapış yapışız ama geçmedi bezmi tahriş etti ki diyorum her altımı açtığımda poposunu yıkıyorum ama geçmedi bu sefer

canım Elacon krem sürdüm anında geçti dr sinek ısırıklarının üstünede sürebilirsin dedi sürdüm geçirdi kendinede kullanabiliyorsun tavsiye ederim

canım Elacon krem sürdüm anında geçti dr sinek ısırıklarının üstünede sürebilirsin dedi sürdüm geçirdi kendinede kullanabiliyorsun tavsiye ederim

canım kremin ismini alabilirmiyim doktor 2krem verdi biribepanten zaten

Back