Işıldak Kültür Sarayı-Küçükçekmece nikah salonu-Lale Salonu Seçimi

MimPuntar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
34
1
36
İstanbul
Merhabalar,

Nerdeyse tüm forumları okuduktan sonramekan bamaya hız verdim. Düğünün şık ve özellikli olmasını istediğim için, düğün salonu kavramına karşı olduğum için mümkün mertebe düğün salonlarına bakmadım. Biz biraz kalabalık bir aileyiz. o yüzden gelecek kişi sayısını 600 civarı olarak düşünüyoruz. Sayının fazla olması mekan seçeneklerini otomatikman düşürüyor. Çünkü sayı çok olduğu için maliyeti inanılmaz artıyor. Nişanlımın lesi eylül-ekim düğünü yapmak istemese yazlık kır düğünü mekanı alternatifleri oldukça fazla.Ama Eylül ekim de açık alan risk olduğu için bu düşüncedeiptal oldu. Seçenklerim oldukça kısıtılandı yani...Ha birde limit en fazla 12 bin TL
Gönül davet salonlarından beşiktaşta olanı bütçemize uydugu için tercih etmeyi düşündüğümüz mekan anca Beylikdüzü-Bağcılar taraflarında oturdugumuz için elemek zorunda kaldık.
Küçükçekmece nikah daresindeki LAle salonu gözüme çok şık gözüküyor ama beledyeye ödenen ilave salon kirası, zorunlu tutulan organizasyon firması ve fotoğrafçı maliyeti artırıyor. En çok organizasyona para verdiğimiz halde ilave salon kirası parası sinirime dokunuyor.(2124 Tl+850 Foto) Şık mı şık hoş mu hoş ama düğüne15.000 tl para az da değilki. Birkere olacak biey verelim diyorum ama sonra vicdanım sızlıyor.

Birde beylikdüzü tarafında Işıldak Kültür Sarayı var. Orası da normal düğün konseptinde bir mekan aslında ama masalar yuvarlakmasa, tavan ve pencereler yüksek olunca durumu kurtarabiliyor ama şu sarı renkli sandalye süsü ve perdelere tahammül edemiyorum. Ama fyatı bu trz bir yer için uygun...

Özetle ne yardan ne serden vazgeçebiliyoruz...Araya sıkışmış durumdayım...Git gide mekanlar dolmayabaşladı...Ne yapsan nasıl düşünsem bir fikirverip yardımcı olursanız sevinirim

Organizatörle problem çıktıgı için küçükçekmeceyi elemek durumunda kaldık (( yeniden arayışa başladıkkkk ooooof offff...eylül ayında kır düğünü yapılır mı ki bilmiyorum...oof allahım ne sinirbozucu bir süreçtir buuuuu......Kimseye burda bile sesimi duyuramıyorum

Merhaba, Gönül Davet Beylikdüzündede açılıyormuş, Benimde Mayısta nişanım olucak orayı düşünüyorum bu akşam gidip birebir fiyatları konuşucam , Yeni açılacağı için uygun olabilir diye düşünüyorum :)

ben şantiye haline gidip baktım hoş bir mekan oalcak diye düşüüyorum...Rakamlarıda o şıklığa uygun...ama biz biraz kalabalık olacagımızdan oradan vazgeçmek zorunda kaldık

ışıldak kültür sarayını tavsiye etmem.Geçen sene düğünüm orda oldu,salon gold da.Anlaşana kadar kendilerini övdüler sıra düğüne gelince sıfır hizmet oldu.Mekan hoş fakat hizmet kalitesi yok.Birde kendi içlerindeki fotoğrafçı ile anlaşmıştım dış çekim için fakat büyük boy fotoğrafı çerçevesiz verdiler.Neymiş çerçeve pahalıymış birde isteğim dışında salonda bir sürü fotoğraf çekip limiti aştınız diye ek para istediler,yok su parası yok fotoğraf parası diye ekstra masraflar çıkardılar.

bütçenize uyar mı bilmiyorum ama benimde bi önerim olucak ..
Ben nişanım için bakmıştım florya sosyal tesislerinde bi salon var .. İnanılmaz güzel deniz manzaralı ve gördüğüm en şık düğün salonu .. Yemekli menulere bakmıştım ben 30 tl ye kadar vardı 600 kişi desek 18000 eder .. Ben çok büyük olduğu için tutamamıştım biz 200 kişilik düşündük olmadı .. Belki pazarlık payı vardır ..

Kasım ayında aradığımda bile yer yok denmiş bir yer...İlk aradığım yerdi hatta ama malesef çok erken dolmuştu.

Gönül davetin avcılardaki salonu 600 kişilik falan. Ben gittim. Gayet güzel bir yer. Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…