Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam açıklama yapmış kaç gündür 2-3 saat uykuyla duruyorum diye, dolayısıyla kendisini "vatanı için uykusuz bıraktığını düşündüğü" için vatanseverin uykusuzluktan dolayı bir kaç saniyelik uykusu, uyanık gözü açık hainlerden iyidir demiş. Onun söylediği anlama göre aklına gelip bunu yazmasından dolayı laf güzelmiş dedim, pek hazetmem kendisinden, partisinden. Partiyle alakası yok yani beğenmemin. Laf güzel, böyle bir durum böyle bir sözle kutarılmaya çalışılmış sadece. Abartmadım altından bir sürü birsürü şeyler düşünmedim açıkcası. ayyh saraylım şuan hiç derin detay modunda değilim açıkcası. sözü beğendim sadece.Aman nesi guzel yav? Bence dusunmeden sarfedilmis bir soz.. Aklinca beylik laf edeyim denilmis de icine edilmis gibi duruyor. "Micti Cafer, bez getir" durumlari yane.. Dusun bakalim.. vatansever uykuda, hainler uyanik.. Baska turlu yazayim: Hainler uyanik, pusuda, vatansever ruyalar alemine dalmis uyuyor.. Tam da PKK gibi terorist itlerin arayip da bulamadigi.. Hainler uyanikken uykuda olmanin nesi evla?
Butun vatanseverler uyusun, uyanik olan hainler de biz uyurken memleketin dibini oysun, bu mudur evla?
Yillardir herkes "iyi uykular Turkiye" deyip duruyor zaten, biraz da uyanik olmanin hikmetlerinden bahsetsek su millete, daha iyi olmaz mi?
Uğur Işılak bence haklı.