Işılak uyandı ilk açıklamayı yaptı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Işılak uyandı ilk açıklamayı yaptı
Zeynep GÜRCANLI - Aysel ALP - Fotoğraf: Rıza ÖZEL
29 Temmuz 2015
3
  • inPaylaşın
    • -
    • A
    • +
TBMM Olağanüstü Genel Kurulu'nda uyuyakalan İstanbul Milletvekili Uğur Işılak gözlerini açar açmaz telefonuna sarıldı. Işılak, ilk açılmayı hurriyet.com.tr'ye yaptı.
Işılak "Ülkemizin içinde bulunduğu durum nedeniyle 5 gündür 2-3 saat uykuyla duruyorum. Dolayısıyla bu yorgunlukla 10-15 saniye bir kestirme oldu. Özellikle şunu söylemek isterim ki yaşadığımız şu son bir haftalık süreçte bir horul horul uyuyanlar var bir de harıl harıl çalışanlar var. Ben de bu sorunları çözmek için o harıl harıl çalışanlardan biriyim. Böyle olunca bazen mecliste, bazen okulda bazen misafirlikte böyle kestirmeler olabilir. Bunu çok abartmamak lazım. Suiistimal etmemek lazım" dedi.

TWITTER'DAN MESAJ

Işılak gelişmeler üzerine Twitter'den yazdığı mesajda "Vatanseverin uykusu, hainin uyanıklığından evladır"

dedi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29677920.asp

fotografta çok seker çikmis :)
yorgn yastik alaip uyumadi hehalde insanlik hali olabilirboyle robot deil ya bu adam

Ama cok tontisss uyumus yhhaa dimii

Kulaklari cinlasin burda eskilerden biri de son ses dombra calip evin icinde oynuyorum derdi.
Hangi birine sasiralim bilemedim ben valla.
Çok tontiş çoook bıyıkları da ayrı "sevimli"

Şu seçim için hazırlananla mı? ay birilerini onun eşliğiyle yalnız yalnız evde oynarken düşünüyorum da...

Yok en iyisi düşünmeye devam etmemek...

bazı vekiller uyusa ne uyumasa ne, kaç tanesi aktif çalışıyor, aktif fayda sağlıyor, ya da en azından fayda sağlamaya çalışıyor, şimdi uğur beyin ülkemize ne gibi hizmetleri faydaları olacak tahmin edelim bakalım

vaaaayyyyy laf güzel ama....
Aman nesi guzel yav? Bence dusunmeden sarfedilmis bir soz.. Aklinca beylik laf edeyim denilmis de icine edilmis gibi duruyor. "Micti Cafer, bez getir" durumlari yane.. Dusun bakalim.. vatansever uykuda, hainler uyanik.. Baska turlu yazayim: Hainler uyanik, pusuda, vatansever ruyalar alemine dalmis uyuyor.. Tam da PKK gibi terorist itlerin arayip da bulamadigi.. Hainler uyanikken uykuda olmanin nesi evla?

Butun vatanseverler uyusun, uyanik olan hainler de biz uyurken memleketin dibini oysun, bu mudur evla?

Yillardir herkes "iyi uykular Turkiye" deyip duruyor zaten, biraz da uyanik olmanin hikmetlerinden bahsetsek su millete, daha iyi olmaz mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…