Işıl Işıl Taşlı Çantalarım satılmıştır..

Elbise bana hediye geldi.fakat bedenime uymadi.sadece etiketini kopardim.hic giyilmedi.kacirmadan alana hayırlı olsun

beyaz deriden, siyah ışıltılı taşlarla süslenmiş.
kahverengi deriden, altın sarısı ısıltılı taşlarla suslenmiş
siyah deriden , altın sarısı taşlarla süslenmiş,..
siyah kendinden ışıltılı deriden sade şık çanta. HER BİRİ 20 TL.

Çok güzeller canancım keşke tarzım olsalar senden alışveriş yapmayı asla kaçırmazdım Alacak olan arkadaşlara hayırlı olsuun

bir çanta ve elbiseyi beğendim. ikisini alırsam ne yaparsın:) haa bu arada 65 kiloyum elbise nasıl olur. birde etek boyu nerelerde

bir çanta ve elbiseyi beğendim. ikisini alırsam ne yaparsın:) haa bu arada 65 kiloyum elbise nasıl olur. birde etek boyu nerelerde

bende 68 kiloyum, elbise size tam olur. benim boyum 168 cm. elbisenin boyu tam diz kapak üzerinde. çok mini bir elbise değil yani. çantalarda indirim yapamıyorum ama elbiseye birde sıfır krem rengi saten bolero ekleyecem.

günaydın. kargonu aldım. müthiş birşeymiş. tamıtamına istediğim gibi:) ayrıca hediyen içinde çok teşekkürler. tertemiz ütülü. sağlıcakla kal çoook memnun kaldım.

Cantalar kullanilmamis sifirdir.yeni eklediklerim basligindan yaptiginiz alışveriş lere eklediginizde indirim yapilacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…