Saç Rengi ve Saç Boyama Işıl Işıl Sımsıcak Bir Kahverengi :)) (Resimli-öneri, yardım lütfen)

cnm boyadıysan resim eklermisin merak ettim nasıl oldu bende boyucam sanada 6.7 noyu öneriyorum istediğin renk o bence çikolata renkleri yani

Daha boyamadım canım. Sabah boyayacağım. Tabi eklerim fotoğraf Umarım güzel olur ben de merak ediyorum. katalogta tatlı bi renkti. Ama bu kadar pırıltılı olacağını sanmıyorum
Acaba 6.65 yada 7.65 mi alsam dedim. Ama o hem altın hem kestane karışımıydı. Kestane sevmiyom diye almadım. Acaba onu mu alsaydım aklım kaldı :96:
Canım koleston sanırım sölediğin çiikolata kahve. kolestona yaklaşmıyorum koyu tutuyo renkleri malesef :76:

Son düzenleme:
neva color çok güzeldir ondada 6.7 var kızıllık istemiyorsan 6.1- 6.7 veya 6.3 yapmalsın bende yeni öğrendim seçtiğin renkte kızıllk var umarım güzel olur.

ya ben 1 tüp koleston 8.1 ile yarım tüp koleston 7.1 karıştırdım bunun gibi oldu. ama biriki yıkamada az açıldı çok güneşte az bakır gibi duruyor. bide bu resimler hep röfleli haberin olsun :)

ya ben 1 tüp koleston 8.1 ile yarım tüp koleston 7.1 karıştırdım bunun gibi oldu. ama biriki yıkamada az açıldı çok güneşte az bakır gibi duruyor. bide bu resimler hep röfleli haberin olsun :)

Zemin rengin neydi peki canım ? Bu söylediğin renkler doğal siyah üzerine nasıl olur acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…