• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Işıklı Yatak Odası Takımımız =) Buna hangi duvar rengi hoş olur?

AdukeT

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
371
4
0
- Yurtdışı
Nişanlıyım, kendimize bu takımı aldık kızlar 1 ay sonra bunda uyuycam inşallah :16::nazar::nazar::nazar:

Resimleri internetten aldım, evimiz boyandıktan sonra gidecek eşyalarımız. Bu yüzden kendi odamın resmini koyamadım. Duvar rengine de karar veremedim, hangi renkle hoş olur sizce?

Bu arada karyola başlığının ortasında bulunan saat şeklindeki dairenin etrafında ve komodinlerin üstünde asılı duran kristallerin içinde led ışık var dokununca yanıyor :28::27:

Ayrıca resimdekine ek olarak gardrobun içinde minik bir para kasası mevcut :1: Aşkışım paralarını orda muhafaza edecekmiş heheheh En çok kasası için aldı :9:

$w1.webp

$w2.webp

Son düzenleme:
Nişanlıyım, kendimize bu takımı aldık kızlar 1 ay sonra bunda uyuycam inşallah :16::nazar::nazar::nazar:

Resimleri internetten aldım, evimiz boyandıktan sonra gidecek eşyalarımız. Bu yüzden kendi odamın resmini koyamadım. Duvar rengine de karar veremedim, hangi renkle hoş olur sizce?

Bu arada karyola başlığının ortasında bulunan saat şeklindeki dairenin etrafında ve komodinlerin üstünde asılı duran kristallerin içinde led ışık var dokununca yanıyor :28::27:

Ayrıca resimdekine ek olarak gardrobun içinde minik bir para kasası mevcut :1: Aşkışım paralarını orda muhafaza edecekmiş heheheh En çok kasası için aldı :9:

Eki Görüntüle 424321

Eki Görüntüle 424322

canım bence ikinci resimdeki rengi tercih et çünkü sanırım takım gıri tonda duvarda öyle olursa biraz boğar biraz canlılık iyidir bide düğün nezaman :103:

koyu renk bi odan var bence açık renkleri ercih etmelisin.begonya rengi veya kum beji olabilir mutluluklar :)

çok güzel bir takım güle güle kullan. fiyatı ne kadar

çok güzel bir takım güle güle kullan. fiyatı ne kadar

Canım bu yatak odası takımının markası nedir çok beğendim iyi günlerde kullanman dileğiyle inşallah

Teşekkürler :) Fiyatı 3.800TL civarıydı ama biz indirim yaptırdık ne kadara geldi bilmiyorum. Karyola yerine baza aldık ayrıca bir de o var. "WELTEW Royal" bu takım. İğrenç derecede toz tutması dışında çok seviyorum :)

Back
X