Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ışık ve ses ler düzgün çalışıyor mu??? açıkçası tiny love istiyorum ama bu da bebeğimin dikkatini çekerse neden olmasın..kararsızm bana fikir ver accık
eger arkadas ılgılenmez ıse oyun halısına ben talıbım eger ozelden cep no.nuzu yazarsanız ırtıbata gecmek ısterım benım ozel msj hakkım yok artı net.e cepten ggırıyorum maıl acamıyorum yanı maıl den ırtıbat kuramıyorum
ışıklı ve sesli bebeğimin ilgisini çekecek temiz oyun halısı arıyorum...
Merhaba,
Almadıysanız tiny love gym tekmele oyna oyun halısı var elimde yardımcı olabilirim.
Canim bende var Tiny love prenses tum parcalari tam calisir durumda ama 1 ay filan sonra verebilirim hala oynuyor :)
Ben istiyorum satmadiysaniz resim atabilirmisiniz kdry_mk@hotmail.com a
Merhaba,
Almadıysanız tiny love gym tekmele oyna oyun halısı var elimde yardımcı olabilirim.
çok temiz durumda sesli ve ışıkli oyun halimiz mevcut. uzun zamandir kullanmadigimiz için fotografini hemen ekleyemiyorum. orjinal cantasindadir.100 tl. yaninda tiny love aynali cingiragi da hediye edebilirim.dusunurseniz fotograflayabilirim.