How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek İkinci El ışıklı ve sesli oyun halıı arıyorum

pureblue

Kavanoz dipli dünya...!
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
1.392
32
683
ışıklı ve sesli bebeğimin ilgisini çekecek temiz oyun halısı arıyorum...

baska oyun halısı olan yok muuuuu tiny love tercihimdiiiir:23:

45tl $1459999_190442731144946_476672156_n.jpg ışıklı oyuncağında ısık yanıp sönüyor

eger arkadas ılgılenmez ıse oyun halısına ben talıbım eger ozelden cep no.nuzu yazarsanız ırtıbata gecmek ısterım benım ozel msj hakkım yok :( artı net.e cepten ggırıyorum maıl acamıyorum yanı maıl den ırtıbat kuramıyorum

canım ışık ve ses ler düzgün çalışıyor mu??? açıkçası tiny love istiyorum ama bu da bebeğimin dikkatini çekerse neden olmasın..kararsızm bana fikir ver accık ;)

canım ışık ve ses ler düzgün çalışıyor mu??? açıkçası tiny love istiyorum ama bu da bebeğimin dikkatini çekerse neden olmasın..kararsızm bana fikir ver accık ;)

Canim bende var Tiny love prenses tum parcalari tam calisir durumda ama 1 ay filan sonra verebilirim hala oynuyor :)

canım sen aklımdasın zaten ama kızım şu araalar oyuncak renkli ve sesli şeylere acaip ilgili... bu dönemini kaçırmak istemiyorum bi an önce alsak iyi olacak bizim için... yok mu başka tiny love oyun halısı sataaaaan :50:

eger arkadas ılgılenmez ıse oyun halısına ben talıbım eger ozelden cep no.nuzu yazarsanız ırtıbata gecmek ısterım benım ozel msj hakkım yok :( artı net.e cepten ggırıyorum maıl acamıyorum yanı maıl den ırtıbat kuramıyorum

yazdım telefon numaramı

çok temiz durumda sesli ve ışıkli oyun halimiz mevcut. uzun zamandir kullanmadigimiz için fotografini hemen ekleyemiyorum. orjinal cantasindadir.100 tl. yaninda tiny love aynali cingiragi da hediye edebilirim.dusunurseniz fotograflayabilirim.

tiny love bulamadıgım için başka bi marka aldım :(( tüh yaaa üzüldüm ama kısmt değilmiş

bende de sıfır gibi kraft oyun halısı var ...Çok aramıştım o sıra hipopotam modeli vardı heryerde en son kızım için kaplumbağa modelini bulup aldım hiç oynamadı sıpa :1: ambalajında duruyor...Oyuncakları hışırdıyor çıngırak sesi çıkaranları bar arıların kanatları poşet sesi çıkarıyor tekmeledikçe küçük sesler çıkarıyor ama ışık mevcut değil...Almak isteyen olursa 60 a veririm...Oyun halımız bu... $59268.jpg $53082514404075423.jpg $530825144041813503.jpg $Kraft-Luks-Oyun-Halisi-Turttle__31712175_0 (1).jpg

Back