resmi varsa bakabilir miyim bir de modeli nedirWeewell telsiz son fiyat 90 tl cnm:)
biraz araştırdım da weewell marka arıyorum yine de teşekkür ederimchicco telsiz. fiyat 60 tl.
Özellikleri
Çekim aralığı: 150 m
analog bebek telsizi bebeğiniz ile kesintisiz bir iletişim kurmanız için idealdir
bebeğinizi uyurken veya oynarken, rahatsız etmeden dinleyebilir ve gözlemleyebilirsiniz
2 kanal seçeneği parazit ihtimalini engellerken, ışıklı ekranı bebeğin odasındaki ses seviyesini işaret eder
iki ünitesi de şarj edilebilir batarya ile veya fişe takılı şekilde kullanılabilir. (adaptörler içeriğe dahildir)
aktarım frekans kanalı: 40.67-40.69mhz
uygun çekim alanı ve engel olmaması kaydıyla
150 m çekin aralığı, ses aktivasyonu, ebeveyn ünitesi dahil şarj edilebilri batarya, 230v~, 50/60hz /
canım güzelmiş fakat ben daha canlı renkleri olan bir şey bakıyorum yine de tesekkür ederimChicco projektorlu kumandalı donence var 80 tl.sifi ri 180 tl.kızım daha 7 aylik.çok kullanmadık yani.
canım alıntı yapılmadığından cevabını yeni gördüm dönenceye bugün baktım ama nasıl bir şey almam lazım karar veremedim bir sürü çeşit var bir iki gün araştırayım birkaç tane daha görüştüğüm kişi var ona göre dönerim sana inşallah bir iki güne satılmaz :) bu arada fiyatı da önemli ne kadardı canımMerhaba konumdaki dönenceye bakabildiniz mi
Ben 70 liraya vereceğim.canım alıntı yapılmadığından cevabını yeni gördüm dönenceye bugün baktım ama nasıl bir şey almam lazım karar veremedim bir sürü çeşit var bir iki gün araştırayım birkaç tane daha görüştüğüm kişi var ona göre dönerim sana inşallah bir iki güne satılmaz :) bu arada fiyatı da önemli ne kadardı canım
canım fotoğraf da atabilir misin kimde ne vardı karıştırdım daBen 70 liraya vereceğim.
resimleri:merhaba daha bugün dönencem elime ulaştı internetten almıştım ama bizim beşiğimiz bezden yani dönenceyi sıkıştırabileceğim bi parmaklık yok. arkadaşlar ürün bu videodaki:ben 120 tl ye almıştım dediğim gibi hiç kullanmadım hatta faturadaki geliş tarihini bile gösterebilirim 100 tl ye satıyorum kargo sizden ama... ben çok sevmiştim müzikler yıldızların ışıltıları harika ama maalesef beşikten dolayı satıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?