• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi ışıklı dönence kullanan var mı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bluecrazy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
200
6
96
bebeğim 2,5 aylık ve uykuya dalmakta çok zorlanıyoruz. hergün farklı farklı şekilde zorla uyutuyoruz, uyuyacam diye mi uyumayacam diye mi bilmiyorum aglayıp duruyo en son bi şekilde uyuyo. ben beşiğine alıştırmak istiyorum, beşiğinde sıkılmadan dönenceyle oyalanarak uyusun istiyorum, işe yarar mı sizce alayım mı?

eraba canım.benim var dönenecem.2.5aylıkken falan yatırıyodum.emziğinide veriyodum.onu izlerken uyuyodu.ama bu gündüzleri.gece yatak odasında yatıyodu.ama gecede işe yarar.şimdi küçükken buna hemen alıştır.yoksa büyüdükçe hiçbişey işe yaramıyo.benim oğluşum şuan 5aylık.ama uyutmak dert.4.ayına girerken memlekete gittim ve orda kendisi uyumayı unuttu.şimdi dönence falan kar etmiyo.kırk takla atıyorum.ayrıca aynı uyutma yöntemind ısrarcı ol çünkü çocuk nasıl uyucanı bilemiyo sonra.kafası karışıyo.şimdi benim oğluş uyumadan nce ağlaya ağlaya zor dalıyo.emerekte uyumuyo.ağlamadan uyumasın diye yapmadığım kalmıyo.inşallah düzelir canım.kolay gelsin...

benim kızım dönenceye baka baka en fazla 2-3 kere uyumuştur
kızımdan çok bizim hoşumuza gidiyor açıkcası o ışıklar hareketler felan
biz bi faydasını görmedik zaten bi zaman sonrada kaldırdık madem işe yaramıyor bari yer kaplamasın diye

canım ben oğluma 2.5 aylıken tiny love gölde uyku ışık ses senfonisi dönencesini almıştım oğlum şuan 9 aylık hala onun la uyuyor kendi kendine uyumaya belki büyük bir fayda sağladı bu dönence oğlum sallanmayı v.s şeyleri sevmiyo yatağında dönencesini izleyerek müzik dinleyerek uyuyor

bizde tiny love hayvanat bahçesi dönence aldık..onu izlerken çıkardığı seslere bayılıyoruz..çok heyecanlanıyor..eğer bir sıkıntısı yoksa(gaz sancısı gibi) uzunca bir süre izleyip sonra uyku moduna geçiyor..gece ışığını da açıyorum,daha çok dikkatini çekiyor..

magazadan bakma imkanım yok internetten sipariş verecem, hangisini alsam ki kararsızım

bi fisherınkiler var onların ışıgı tavana dogru

bi de tiny kiler var onlsrın ışığı oyuncaga dogru

iki marka arasında kararsızım

tiny nin haeketleri daha iyiymiş özelliklerinde öyle diyo

tiny siparişi verdim inşallah benim cadının hoşuna gider, oyalar kızımı

merhabalar memnun kaldınızmı dönenceden acaba hangi siteden sipariş verdiniz

Ben sipariş vereli 2ay oldu sanırım bebeshop diye bi siteden sipariş vermiştim. Öncelikle karyola yatagınız varsa sipariş verin benim park yatak vardı yatakta kullanamadım, çok huysuz oldugu zamanlarda yatarıp elimizde tutarak biraz sakinleştirdi ama en fazla o şekilde 10dakika oyaladı, şimdi 5aylık oldu fazla kullanamıyorum. benim kızım biraz cadı herşeye dokunayım elime alayım agzıma götüreyim istiyor ve dönenceyi tutamayıp agzına götüremeyince daha çok sinirleniyor.Ama çogu bebekte çok işe yarıyormuş,benim kızımda işe yaramadı ama benim kız kolik, eve tavandan salıncak yaptık onda bile uyumuyor düşün yani illa yine elde çarşafta sallayacakmışız.

Back