ışıklardan başım dönüyor

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
27
akşam olunca hangi ışık olursa olsun başım dönüyor başım ağrıyor göz doktoruna gittim birşey çıkmadı dinlendirici gözlüğmde var ama neden böyle oluyorum çözemedim bi fikriniz var mı

Nörolojiye gitmeniz lazım.
Epilepsi/ göz/ migren hepsi olabilir..

Geçmiş olsun.Benim genelde çok yorulduğum zaman oluyor. Stresli bir işte çalışıyorsanız olabilir.

Nörolojik problemler dışında astigmat aynı problemleri yaratabilir. Tavsiyem baska bir göz doktoruna, o zaman da hallolmazsa nöroloğa gitmeniz. Geçmiş olsun.

ulaşabildiğim kadar migren illetinden çeken kişilere ulaşmak istiyorum. kesinlikle mtç diyorum nokta. ismi biraz garip olsa da yarattığı mucizeden insanın hiç gözüne gelmiyor. migrentedavisiçözümü sayesinde ilaçsız, botoksuz kurtuldum çok şükür. içeriklerini tam olarak vermiyorlar sanırım şirket sırrı ama gıda takviyesi olduğunu ve migreni tetikleyen yere destek mineral yolladıkları gibi bir takım açıklamalar yapıyorlar. şimdilik instagramdan bulabilirsiniz migrentedavisiçözümü, çok geçmiş olsun

ulaşabildiğim kadar migren illetinden çeken kişilere ulaşmak istiyorum. kesinlikle mtç diyorum nokta. ismi biraz garip olsa da yarattığı mucizeden insanın hiç gözüne gelmiyor. migrentedavisiçözümü sayesinde ilaçsız, botoksuz kurtuldum çok şükür. içeriklerini tam olarak vermiyorlar sanırım şirket sırrı ama gıda takviyesi olduğunu ve migreni tetikleyen yere destek mineral yolladıkları gibi bir takım açıklamalar yapıyorlar. şimdilik instagramdan bulabilirsiniz migrentedavisiçözümü, çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…