Işığa karsı aşırı duyarlılık

caramel01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
29
0
36
İsviçre
son 6 aydir parlak isiklara, günes isigina hatta odamizdaki floresan lambanin isigina bile tahammülüm kalmadi arkadaslar. hava grimsi yagisli ise disari cikmamaya özen gösteriyorum cünkü bu isik direk bas agrisi yapiyor. sabahlari hep göz agrisiyla uyaniyorum. nedeni ne olabilir ya da bu durumu yasayan varmi?

ayni sorun bende var, yaklasik 6-7 senedir var bende ya da ben o zamanlarda fark etmeye basladim. Ama o dedigin grimsi havayi o kadar iyi anliyorum ki dusununce bile basim agriyo o derece, hava oyle aydinlik oluyor ki gozlerimi kismaktan kendimi alamiyorum, sonrasi zaten dayanilmaz bas agrisi. Sanki kafamin icinde durmadan sisen bi balon varmis gibi geliyo, oyle bi basinc oluyo ki kafatasim catlayacakmis gibi geliyo. Bi tek uyudugumda agridan kurtuluyorum ama uyandiktan bi sure snra yine basliyo. Ama basta o kadar siddetli olmuyo, genelde gun snunda dayanilmaz dereceye ulasiyo. Zaten tum gun ayni derecede olsa gunluk hayatm cekilmez olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…