• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IŞİD’in Yezidi kadınları tuttuğu zindanlar görüntülendi

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
IŞİD’in Yezidi kadınları tuttuğu zindanlar görüntülendi
l
  • 26355.jpg

IŞİD'in çölde yeraltına yaptığı ve bir kişinin ancak sığdığı zindanlar görüntülendi. IŞİD, esir aldığı Yezidi kadınları seks kölesi olarak satmak için bu kara zindanlarda tutuyordu.

SkyNews'te yayınlanan görüntülere göre kumların içinde gizli kalan yukardan kilitlenen bu kara hücrelerde Yezidi kadınlar günlerce burada kapalı tutuldu.

IŞİD’in kara hücrelerinde duvara kazınan bir resim ise yaşanan dramı özetleyen türden. Esir kadınlardan biri hücrenin duvarına bir bahçeli ev, ağaç, araba ve çeşitli hayvanlar çizerek sanki eski yaşamının resmetmiş.

Off of of .

İzlediğim bir filmde aynı bu şekilde yer altı kuyuları zindana çevrilmiş ve siyahi kadınlar çırılçıplak orada bekletiliyor , üzerlerine soğuk sular dökülüyordu . Ben film izlerken kanım donmuş , ağlamıştım .

Bu gerçek ya .

Işid ne büyük bir bela oldu . Ve hala akın akın katılım devam ediyor . Bizim burada Işid e katılmak için ailesini terk eden gencecik bir çocuk var , not yazmış eve ; müsmanlığın bana ihtiyacı var diye . Bu nasıl bir beyin yıkamadır , nasıl bir körlüktür .
Savcılık takibe aldı , telefon , bilgisayar kiminle iletişime geçtiyse .

Şu da var ki, bu tür eziyetlere şu an milyonlarca kadın uğruyor dünya üzerinde. Fuhuş için zorlanan, işkence gören bir sürü kadın var. Genelevlerdeki zulüme hiç sesimiz çıkmıyor ama, hem de yasal.. Oralardaki kaç kadın kendi isteğiyle yapıyordur ki bu işi... RABBİM korusun hepimizi, herkesi. Ne kadar iğrenç bir dünya bu dünya ve en çok zarar görenler hep kadınlar...

İşıd acılımı "Irak şam islam devleti"
İslamin hangi babında kadınları toplayıp fuşa pazarlayın diyor....
Kuruluş amacınız dünyaya kadın pazarlamak olduğu ortada size edilecek bedualarımı Allaha havele ediyorum...

Back