ortadoğudaki ışıd a hayvan demek hayvanlara hakaret olur,şeytan bunlar,kafayı yemişler,din min bahane petrol için yapıyoruz desinler adilerİnsanlar nasıl bu denli bağnaz olabilir ? Nasıl din derken bu kadar acıya sebep verebilir ? Böyle insanlar yüzünden ,İnsan olduğum için utanıyorum. Ve düşündüğüm tek şey ; İnsanoğlunun soyu tükense de herkes kurtulsa artık . İnsanoğlu nefes aldığı sürece bunlar hiç bitmeyecek.Gerçekten tiksiniyorum .
islamiyeti kullanıyorlar,aslında tüm dünyanın buna sessiz kalmaması gerek ben baktım resimlere,burada kurban bayramı tartışılır,oradaki küçük çocuklar kesik kafalar arasında dolaşmaya alışmış,çok korkunç çok,keşke dur denseAllahın belaları dinin,islamın adını lekeliyor bu mahlukatlar
insan mı bunlar
bu kadar işkence eziyet
bugün haberlerde seyrettim
bir adamla röportaj yapıldı.
adamın evine işid geliyor karısını
alıp götürüyor. ve bir süre sonra infaz edildiği yazısı geliyor. nedeni şu. yıllar önce kadın belediye seçimlerine başvurmuş. katılmış.
islamda kadına siyaset yasak diye kadını infaz etmişler.
kısaca o an yapılan değil yıllar önceki şeylerde araştırıp o insanlar katlediliyor. adamcağız ağlayarak o kağıdı saklıyorum. karımdan kalan tek şey diyordu. cesedi bile yokmuş
o kadar kötü oldumki bunu izlediğimde...
islamiyetten korkarlar yobazlar derler gelecek nesil,şu an ses edilmemesi,onların at koşturabilmesi normalmi sence,madenm 3 kutsal din var bu dünyada bu zulme neden dur diyen yok?Geçmişte bunun gibi kıyımlar yapılmıştır ama bunların ki birebir belgeleniyor görüntülerle ve İslam adına yapılıyor tarih bunu nasıl yazacak gelecekte insanlar ne düşünecek çok merak ediyorum
İnsanoğlunun yapabileceği bütün kötülükleri yapıyorlar ve dünya izliyor
islamiyetten korkarlar yobazlar derler gelecek nesil,şu an ses edilmemesi,onların at koşturabilmesi normalmi sence,madenm 3 kutsal din var bu dünyada bu zulme neden dur diyen yok?
3 hak din varken bu vahşetin hesabı allah tarafından sorulacaktır elbet göz yumanlaraDinler ırklar renkler hepsi ekonomi ve ülke menfaatinin alt başlıkları
Dünya nüfusunu baz alırsak dört beş bin insan pek birşey ifade etmiyor bireysel olarak düşünürsek insanın için acıyor
infaz edildimiki kesin satmışlardır.. ne kadar bozguncu yaratıklar oldu bu insaboğlu.. sonumuz hayırlı değilbugün haberlerde seyrettim
bir adamla röportaj yapıldı.
adamın evine işid geliyor karısını
alıp götürüyor. ve bir süre sonra infaz edildiği yazısı geliyor. nedeni şu. yıllar önce kadın belediye seçimlerine başvurmuş. katılmış.
islamda kadına siyaset yasak diye kadını infaz etmişler.
kısaca o an yapılan değil yıllar önceki şeylerde araştırıp o insanlar katlediliyor. adamcağız ağlayarak o kağıdı saklıyorum. karımdan kalan tek şey diyordu. cesedi bile yokmuş
o kadar kötü oldumki bunu izlediğimde...
amin..Bunların fotoğrafını görünce azrail'i görüyorum sanki Allah topunuzun da size destek olanında belasını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?