IŞİD'in recm cezası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.661
798
Reuters’ın bir görgü tanığına dayandırdığı habere göre, örgütün Irak’ınMusul kentinde kurduğu şeriat mahkemesinde zinadan suçlu bulunan bir erkek, dün taşlanarak öldürüldü.Kafa kesme görüntüleri, katı şeriat kuralları ve kadınlara bakışıyla korku salan radikal İslamcı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütü, bir erkeği recm cezasına çarptırdı.

Reuters'a göre örgüt, Suriye’de uyguladığı bilinen recm cezasını Irak’ta ilk kez hayata geçirdi.

"SİVRİ TAŞLAR TOPLADILAR"

Taksi şoförü olan görgü tanığı, dün Musul’da IŞİD’e ait 20 araçlık bir konvoyu ve kalabalığın toplandığını görünce durduğunu, bu sırada bazı militanların yerden sivri taşlar topladığını, birinin de olay yerini videoya çektiğini anlattı. Ardından militanlar araçlardan birinden elleri kelepçelenmiş genç bir erkeği çıkarıp yere oturttu; sonra da onu taşlamaya başladı.

"İNSANLAR BAKAMADI"

Adamın ”Ben suçlu değilim” diye bağırdığını, izleyenlerin bu sırada recm uygulamasına bakamadığını anlatan şoför, ”Bazı taşların kafasına isabet ettiğini gördüm, başımı çevirdim’‘ dedi. Buna göre, militanlar 15 dakika sonra infazı izleyenlere ‘işlerinin bittiğini‘ söyledi ve cansız bedeni bir ambulans alıp götürdü. Musul morgundan bir kaynaksa, olayı doğrulayarak kurbanın 30 yaşlarında olduğunu söyledi.

EN HOŞGÖRÜLÜ ŞEHİRDİ

Taksi şoförü, IŞİD öncesinde Irak’ın en ‘hoşgörülü‘ şehirlerinden biri olarak bilinen Musul’da herkesin bu olayı konuştuğunu anlattı. Şoför, ”Çoğumuz şaşırmadık, bu onların tipik davranışı” diye konuştu.

IŞİD geçen ay da, Suriye’nin Türkiye sınırında kontrol ettiği Rakka vilayetinde iki kadını zina suçlamasıyla taşlayarak öldürmüştü

http://www.haberler.com/isid-musul-da-bir-erkegi-recm-cezasina-carptirdi-6406180-haberi/

Yine diyorum recm tevratta vardır
Bu arada ışid liderine sorulan bir soru herseyi ortaya koyuyor
-neden israile saldırmıyosunuz
-çünkü onlar fitneye karışmiyor:KK70:

Ben recm bizde de var sanıyordum.
Eğer tecavuzse suçu hak etmiştir. Zina biraz genel kaliyo. Off gece gece ne diyorum ben yaa

Ahhh ne denilebilirki işid sözlerin anlamsız kaldığı bir nokta ve tahminimce dünyada ne kadar işkenceden zevk alan sapık varsa işid e katılıyor

şu işidi yok edemediler. seeri katilleri toplamışlar,adamlar bunu yapmaktan zevk alıyor. sene kaç olmuş recm tevratta var , bizde var derdindeyiz hala. ya bırakın ,böyle ölüm olurmu. adam sevgiliyse beraber oldu diye bu şekilde ölümü hakediyormu. ne ksdar acımasız olduk artık. daha geçen hafta bir diş hekimi kız erkek hastaya baktı diye kafasıı kesilerek öldürüldü. kimse bana dinde vardı, ,şeriatt gelsindi demesin artık.
feci sinirleniyorum. yeter gerçekten

şu işidi yok edemediler. seeri katilleri toplamışlar,adamlar bunu yapmaktan zevk alıyor. sene kaç olmuş recm tevratta var , bizde var derdindeyiz hala. ya bırakın ,böyle ölüm olurmu. adam sevgiliyse beraber oldu diye bu şekilde ölümü hakediyormu. ne ksdar acımasız olduk artık. daha geçen hafta bir diş hekimi kız erkek hastaya baktı diye kafasıı kesilerek öldürüldü. kimse bana dinde vardı, ,şeriatt gelsindi demesin artık.
feci sinirleniyorum. yeter gerçekten

Olmadgı halde islama sokuldu.islama aslında çok hem hristan hem yahudi gelengi sokuldu.misal bebegin 40 ı çıkması yahudilge ait.
Islamda zina yapan kadın/erkek zina yaptgı kişiye sadece nikahı düşer.recm olsa idi yada öldürülme olsa idi neden evlenmelerine şart kosulsun?
Böyle ölüm olur mu?orta çağ da zina yapanlar giyotinden geciriliyodu taşlanıyor du,
Biz kur,anda recm olmadgnı söylüyoruz olmadgı halde uygulanması apacık başka şüpheleri gösterir

Kime neye hizmet edip köpekligini yapiyorsan insallah hep beraber geberip gidersiniz adi yaratiklar...
Sizler birakin Müslüman, insan bile degilsiniz. Isidmis... Pehh...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back