neden biliyormusun. işid din adına öldürdü ya. bu kızı. kendi islam anlayışı yüzünden. oysa bu kız islama inanan 3 kişiye burs veriyormuş.Başlığa takıldım. Niye üç müslüman öğrenci diye vurgulanmış? Üç öğrenciye burs vermesi yeterli değil mi?
neden biliyormusun. işid din adına öldürdü ya. bu kızı. kendi islam anlayışı yüzünden. oysa bu kız islama inanan 3 kişiye burs veriyormuş.
aslında amaç birilerine bazı şeylleri göstermek. bende sevmem ama onların anlayacağı dil bu maalesefYine de gereksiz bence. Hoşlanmıyorum bu tip siniflandirmalardan. İsidin istediği de bu bence. Sanki müslümanları oldurmedi bu herifler hiç.
aslında amaç birilerine bazı şeylleri göstermek. bende swevmem ama onların anlayacağı dil bu maalesef
Ne güzel , ailesinin bile haberi yokmuş yaptığı yardımlardan .
Allah yardımlarını kabul etsin , mekanı cennet olsun .
İşıd için diyecek sözüm bile yok artık , müslümanlıkla beraber anılmalarından son derece üzgünüm .
Terörün hiçbir şeyle anılmaması gerek aslında.Ne dinle ne ırkla.Tamamiyle korkunç çünkü yazık bıraktıkları isim yüzünden insanlar ayrımcılığa uğruyor.
Başlığa takıldım. Niye üç müslüman öğrenci diye vurgulanmış? Üç öğrenciye burs vermesi yeterli değil mi?
İsid (sozde islam orgutu oldugu icin) muslumanlara yardim eden bi insani katletmesinin aci tarafi vurgulanmis baslikta.Herhangi bi sinif ayrimi soz konusu degil , hatta sizden baska basliktaki ayrintiyi onemseyen olmamis...
Başlıktaki ayrıntıyı sadece benim onemsemis olmam ayrıntının önemsiz olduğu anlamına gelmez.
Terör yok olmadığı sürece muhakkak bir isimle anılacak .
İşıd ' ta hiç alakası olmadığı halde müslümanlığı hedef gösteriyor , islamofobiye derin hizmetlerde bulunuyor .
Irkla olanına da yakın örnek yaşıyor ülkemiz ne yazık ki , pkk denilen örgüt yüzünden bazı aklı evveller tüm kürtleri lanetliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?