1,5 ay sonra İtalya'ya gidiyorum ve otelim Vatikan'ın dibindeYapmayın böyle şeyler
Yok vize muafiyetini beklemiyorum. Haftaya başvuruyorum vizeye.konu dışı ama vize aldın mı yoksa şu vize muafiyetini mi bekleyeceksin.
geçen haber vardı mayıs sonunda dağıtıcaz yeni pasaportları diye, o kadar kesin konuşuyorlar ki, insan tereddüt ediyor.
gerçi 1,5 ay dedin, sanırım hazirandan önce gideceksin sen zaten.
Yok vize muafiyetini beklemiyorum. Haftaya başvuruyorum vizeye.
Tam haziranda gidiyorum ben.
Haberde Roma'dan da bahsetmişler, üff, Roma'da olacağım ben yaa
yani Romanın ve Vatikan'ın çok iyi korunmadığı aşikar.
şimdi sana kalabalık yerlere gitme demek de komik olur muhtemelen.
ancak şöyle düşünebilirsin, Türkiye'den daha güvensiz olur mu, olmaz.
artık kader kısmet...
1,5 ay sonra İtalya'ya gidiyorum ve otelim Vatikan'ın dibindeYapmayın böyle şeyler
en azından trevinin tadilati bitmiş, colezyumada girme bence gereksiz vakit ve nakit kaybı
neee, en beğendiğim yerlerden biriydi orası.neden beğenmedin ki, hem de en güzel fotoğraf kareleri orada çekiliyor, güneş doğarken batarken.
Oraya girmeden dönecekse dönmesin hiç
aşırı kalabalıktı ya, ne bileyim çevresini gezsende olur, çevresini gezince içide görünüyor zaten içeri girsen girmesen çok önemli değil gibi geldi
yani Romanın ve Vatikan'ın çok iyi korunmadığı aşikar.
şimdi sana kalabalık yerlere gitme demek de komik olur muhtemelen.
ancak şöyle düşünebilirsin, Türkiye'den daha güvensiz olur mu, olmaz.
artık kader kısmet...
ben de vatikan müzesini gezerken aynı şeyi düşünmüştüm, pek güvenlik önlemi yok
en azından trevinin tadilati bitmiş, colezyumada girme bence gereksiz vakit ve nakit kaybı
Roma'ya daha önce gittim zaten. Bu ikinci olacak.neee, en beğendiğim yerlerden biriydi orası.neden beğenmedin ki, hem de en güzel fotoğraf kareleri orada çekiliyor, güneş doğarken batarken.
Oraya girmeden dönecekse dönmesin hiç
Vize muafiyetinin gercekten gelecegine inaniyormusun?ya şu vize muafiyeti gelse de biz de diyebilsek 2 ay sonra Paristeyim diye.
pöf...
Vize muafiyetinin gercekten gelecegine inaniyormusun?
Ablam ve yegenimi tatilde yanima aldirmak istiyorum. Vizeye normal seklinde basvuralim dedim yazik o da bi ümit bekliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?