IŞİD'e ilginç destek: Kadınlarımızı göndeririz

kito_

Gülümse ! ne düşündüğünü bilmesinler..
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
3.034
4.655
198
IŞİD terör örgütünün önemli destekçilerinden Ürdün'de yaşayan Irak Müslüman Alimleri birliği başkanı "Haris ed-Dari" IŞİD liderine bir mektup yazdı. O mektubun amacı cihat nikahı için mücahit kadınları IŞİD'e göndermeye hazır olduklarını bildirmekti.
Sitene Ekle

"Haris Ed-Dari" imzalı IŞİD lider el-Bağdadi'ye gönderilen mektupta IŞİD militanlarıyla cihat nikahı yapmaları için bir grup kadınının gönderilebileceği yazılı.

Iraklı olan ama Ürdün'de yaşayan Haris Ed-Dari mektupta IŞİD militanları cihat için gittikleri yerde eşlerinden ayrılar ve cinsi isteklerinin karşılanması gerekmektedir. Bundan dolayı onlara kadın mücahitler göndermek, onların ruhiyesini güçlendir ve düşmana karşı (Şii, Sunni, Ezidi, Hristiyan) savaşta başarılı olurlar dedi.

fft16_mf4687487.Jpeg

Sıhhi yardım olaraktan herhalde...

Şaşırmışlar iyice kendilerini,Allah islah etsin bunları.

Bence de kulaga hos gelmiyor ama soyle bir dusununce de neden olmasin diyorum. Kendilerinden, mucahit kadin yollayacaklarmis. Savaslarda en buyuk zulmu kadinlar ve cocuklarin cektigini herhalde herkes biliyordur artik. Iskenceler, tecavuzler... Erkekler savasir, bulduklari kadinlarin cogu tecavuze ugrar. Savasin cirkin yuzu.. Bunlar kendilerinden gonullu kendi kadinlarini sunuyorlar askerlerine.. Kendi mucahit kadinlari gidiyor, burada da genelevlerde bir cok kadin gonullu calismiyor mu? O hesap... Tecavuzleri onlemede minicik bir katkisi olacaksa, hayatlari karartilan kadinlardan sadece bir tanesi bile bu mucahit kadinlar sayesinde tecavuze ugramaktan kurtulacaksa hic de bu fikre karsi durmam.

bunlardanda suphe etmeli..iside kim destek veriyorsa bana gore yanlis yoldadir..cihad mihad hikaye asil amac muslumanlari ezmek yok etmek..ortadogu ulkelerini ic savaslara surklemektir...Allah belasini versin hepsinin.

Back