"IŞİD'e dünyadan yardım yağıyor"

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Irak Hizbullah'ından flaş iddia... Hizbullah'a göre IŞİD Suudi Arabistan ile Katar’dan çok yüksek miktarda para ve 100'den fazla ülkeden silah yardımı alıyor.
Sitene Ekle
-isid-e-dunyadan-yardim-yagiyor--6495757.Jpeg

İran’ın yarı resmi haber ajansı Fars’ın haberine göre, Irak’ta IŞİD’e karşı savaşan Hizbullah el Nucaba’nın lideri Şeyh Ekrem el Kaabi, “Suudi arabistan ve Katar terör örgütü IŞİD'e büyük bir mali destek sunuyor ve dünya çapındaki 120 ülke de Suriye’deki teröristlere silah ve mühimmat veriyor. Ancak kuşkusuz ki zafer direniş örgütlerinin olacak” dedi.

Suriye’nin İdlib kentinde teröristlerin kuşatması altındaki Alevi kasabaları Kefraya ve Fua’ya yardım ulaştırılmasının zor olduğunu kaydeden El Kaabi, ordunun ve direniş güçlerinin kasabalar çevresindeki kuşatmayı kırma yönündeki hamlelerine rağmen Alevi bölgelerinin IŞİD saldırısı altında olduğunu kaydetti.

http://www.milliyet.com.tr/-isid-e-dunyadan-yardim-yagiyor-/dunya/detay/2177233/default.htm

Her taşın altından bir Arap çıkıyor. Tarih tekerrür ediyor sanki.

Araplar tarihin hangi döneminde bize dost oldu ki şimdi olsun. Bu Orta Doğu kaynaklı bir 3. Dünya Savaşı olursa bu İsrail yüzünden falan değil bu Araplar yüzünden çıkacak.

X