IŞİD'den bir katliam daha

_NurteN_

...
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
7.001
3.629
34
IŞİD'in, rehin tuttuğu 300 Ezidi'yi öldürdüğü açıklandı.

Ezidi yetkililer, öldürülenlerin Musul'a yakın Telafer bölgesindeki 300 Ezidi rehine olduğunu söyledi.

Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Usama el-Nuceyfi, yaşananları "dehşet verici ve barbarca" olarak tanımladı.

Geçen yıl binlerce Ezidi, IŞİD tarafından kaçırılmıştı. IŞİD, farklı inançları nedeniyle Ezidileri "kafirler" olarak görüyor. (NTV)

http://www.radikal.com.tr/dunya/isidden_bir_katliam_daha-1348804

işid kimlerden oluşuyor aratırın bir,dünyanın dört bir yanından katil olmak için 5000 dolr karşılığında gelmiş,eşşekle ble cinselliği görüntülenmiş saapık bir topluluk hepsi petrol için

"hepsi" ?
Doğruluğu var fakat kaç bini kapsıyor dediğiniz? Sayı 40. 000 i geçmiş durumda çoğunluğu bölgede yaşayan müslümanlar. Dünyanın dört bir yanından gelenlerin çoğuda müslüman ailelerden gelmekte...

"Bunlar gerçek müslüman değil bikerem Müslümanlık bu değil ki hem " deyip köşeye çekilmekle olmuyor. Evet... İyi araştırmak lazım.

canım o konular çok işlendi burada,cidden hiç alakasız uzak ülkelerden gelenler var boynunda hac taşıyan vs..

tabii hac taşıyand taşıdığı için düzgün hristiyan anlamına gelmez..hangi dinde birinin amacı için öldürmek varki?dinler alet ediliyor dökülen kana

Parayla pullada malesef cok alakalı değil.. Eşimin ailesinden birinin yeğeni çokta uzak sayılmaz çocuk işide katılmış. yurtdışışında yaşıyordu. yurtdışında okumuş , mühendis olmuş ve iyi bir kariyeri vardı. malesef aile geri getirtemiyor çocuğu..

üzüldüm arkadaşım kendisimi gelmiyor,yoksa dedikleri gibi bırakmıyorlarmı?

üzüldüm arkadaşım kendisimi gelmiyor,yoksa dedikleri gibi bırakmıyorlarmı?
Çocuk donmek istemiyor arkadaşım gonlunu edemiyorlar. Artık izinmi vermiyorlar yalanmi bilmiyorum ama malesef 2 senedir ellerinde. Ara ara ariyormus.konusup kapatiyor..

Çocuk donmek istemiyor arkadaşım gonlunu edemiyorlar. Artık izinmi vermiyorlar yalanmi bilmiyorum ama malesef 2 senedir ellerinde. Ara ara ariyormus.konusup kapatiyor..
allah yardımcıları olsun çok zor..

bilemiyorumki,para için yapan insan müsvetteleri işte dini vs ne olursa olsun..

Isid'in basinda olan insanlar bunu harbiden sapik olduklari için ve para için yaparlar, inanirim fakat gerçekleri inkar edemeyiz. Birçok ülkeden binlerde genç islam ve müslümanlik adina isid'a katiliyorlar. Yani para ile alakasi yok onlar için. Geçenlerde bu konuda belgesel izlemistim, yasadigim ülkedede ne yazik birçok genç kaçip gidiyor. Belgeselde anneler herseyi anlatiyor, içleri kan agliyo zavalli kadinlarin. Cocuklarin ne zaman göreceklerini bilmiyorlar, durmadan ölüm haberlerini bekliyorlar ve hepsi "nerede hata yaptim?" diyorlar.

Din bunu emir etmiyor diyebilirsin fakat din öyle birsey ki, degisik yorumlara açik birsey ki, genç çoçuklarin beyinlerini yikamasini kolaylastiriyor ne yazikki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…