Saç Şekillendiriciler Isıdan koruyucu ürünler

audreywaldorf

Aşkım Sen Benim Balımsın
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
433
5
96
İzmir
Kızlar bugün migrosta syoss ısıya karşı koruyu sprey gördüm profesyonel falan yazıyorrr
Ayrıca doveunkide var eskiden turuncusunu kullanmıştım işe yaramamıştı ama şimdi yeni ambalajında denesem mi?
Saçlarımı şekiillendirmeden dışarı çıkmam mümkün değil yaz sıcağında gerçi iki haftada bir falan yapıyorum düzleştirici maşa
Lütfen yardımmm edin ısıdan koruyucuya kesinlikle ihtiyacım varrrr

ben ısıdan koruyucu serum olarak avonun ürününü kullandım saçlarım kuru olduğu için hemen emiyordu ,yumuşatıyordu ürün.Ama kırıklara etkisini bilemiyorum sonucta aylarca kullanmak gerek ürünü.bende iki güne bir düzleştirici yapan biriyim o yüzden çok araştırdım bu konuyu canım fön suyu almaya karar verdim en son,en mantıklısı o gibi geldi bana bir bak istersen.

Gliss'in spreyini ara ara kullanıyorum ama ben çok fazla sprey tarzı ürünleri sevmem..saç hafif yapış yapış oluyor üzerini düzleştirince pek hoşuma gitmedi açıkçası..ama hiç kullanmamaktan iyidir sanırım..
Birde dove ısıya karşı koruyucu maske kullanıyorum (15 günde 1 felan) => bundan daha çok memnunum saçlarım yumuşacık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…