Özel harekat,çocuklar,çalışanlar tam 48 kişi.YENİ TÜRKİYE!
Utanın ya yeter artık.
Dün bayrağın indirildi bugün özel harekatçıların kaçırıldı!
Anca kınarsınız!
32 tanede tır şoförümüz var ellerinde.
Umarım sağ salim kurtarılırlar.
Konsolosluktaki özel harekatçılar arasında eşimin arkadaşıda var aralıkta esimde göreve gidecek musula rabbim hepsinin ailesine yardım etsin kim bilir ne haldeler biran önce evlerine kavusurlar inşallah
MHP'li vekilin IŞİD uyarısına AKP'li vekil 'atma' demişti
MHP Milletvekili Sinan Oğan Meclis'te Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'nun tehdit altında olduğunu söylediğinde AKP milletvekilleri Oğan'ı işte böyle susturmuşlardı.
cumhuriyet.com.trYayınlanma tarihi: 11 Haziran 2014 Çarşamba
A+
A-
MHP'li Sinan Oğan dün yaptığı konuşmada, IŞİD'in bizzat Türkiye tarafından desteklendiğini öne sürerek, "Besleyip büyüttüğünüz IŞİD terör örgütü Musul Başkonsolosluğumuzun etrafını sarmış" ifadesini kullandı. AKP'li İhsan Şener ise, "delilin var mı delilin" ve "atma" diyerek tepki gösterdi. TBMM'deki bu söz düellosunun üzerinden 24 saat geçmeden, IŞİD Türkiye'nin Başkonsolosluğunu bastı, Başkonsolos Öztürk Yılmaz dahil, binadaki herkesi rehin aldı.
TBMM'de MHP'li ve AKP vekillerin, İŞİD konusundaki söz düellosu Meclis tutanaklarına şöyle yansıdı;
Eki Görüntüle 1153993
Ailelerinden haberiniz var mı peki? Allahım sağ sağlim dönsünler ya çok üzgünüm.
Eşi konuşmuş iyiyiz merak etme demiş ama merak etmemek elde mi resimlerinden bile korktum ben. Çok zor bir durum belki şuan benim esimde orada olabilirdi düşüncesi bile deli ediyor insanı Allahım yardım etsin hepsine adı islam örgütü ama Müslümanlıkla alakalari yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne desem yakışmayacak bana ve buraya o yüzden bu milletin yüz karasısınız demekle yetiniyorum..
Bi kere de ciddiye alın muhalefeti ya bi kere.Somada da aynısını yaşadınız akıllanmadınız.
Allah ordaki tüm insanlarımızın yar ve yardımcısı olsun inşaallah, dilerim hepsi sağsalim burunları bile kanamadan kavuşurlar ailelerine, Allah eşinize de hayırlısını nasip etsin.
Allah ordaki tüm insanlarımızın yar ve yardımcısı olsun inşaallah, dilerim hepsi sağsalim burunları bile kanamadan kavuşurlar ailelerine, Allah eşinize de hayırlısını nasip etsin.
Eki Görüntüle 1154821
Musul Valisi,askeri şehirden kaçarken Türk konsolosluğunun boşaltılmamasının sebebi İŞİD le samimi ilişkileri olmasın?
Hani dün yazmıştım ya,''besle kargayı oysun gözünü ''olmuş bu İŞİD in yaptığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?