Zaten bu senaryoyu gelişmiş ülkeler yazdı. Elbette sessiz kalacak. Zaten kadın reklamlarda her zaman bir erotizm objesi olarak kullanılmıyor mu?dünya buna sessizmi kalacak acaba..hangi yüzyıldayız..
Işid dan öncede kölelik vardı. Eskiden insanlara peşin para ile satın alıp ekmeğini suyunu vererek köle yapıyorlar. Günümüzde ise maaş adı verilen taksitlerle kölelik parası ödenip köleleştirilmiyor mu?bu zamanda kölelik.....yok artık
bu rezilliğe bir dur diyen yokmu..bu kadınlar insan değilmi..insanlık namına Suriyelileri ülkeye toplayan cumhurbaşkanı görmüyormu acabaZaten bu senaryoyu gelişmiş ülkeler yazdı. Elbette sessiz kalacak. Zaten kadın reklamlarda her zaman bir erotizm objesi olarak kullanılmıyor mu?
aslında haklısın da...ama şu resme bir bak yaIşid dan öncede kölelik vardı. Eskiden insanlara peşin para ile satın alıp ekmeğini suyunu vererek köle yapıyorlar. Günümüzde ise maaş adı verilen taksitlerle kölelik parası ödenip köleleştirilmiyor mu?
Şekil 1-A da gözüktüğü gibi Soma'dakiler nasıl iyi ki? Onların istifa hakkı varmıydı? Hem iş kazası tazminatlarını kölelerin sahibi Soma Holding ödemiyor da devlet senim benim vergilerimle ödüyor. Bu köle sahiplerini ödüllendirmektiraslında haklısın da...ama şu resme bir bak ya
onların istifa hakkı da yok...
modern kölelik bir nebze daha iyi hiç yoktan
soma olayı başlı başına bir faciaŞekil 1-A da gözüktüğü gibi Soma'dakiler nasıl iyi ki? Onların istifa hakkı varmıydı? Hem iş kazası tazminatlarını kölelerin sahibi Soma Holding ödemiyor da devlet senim benim vergilerimle ödüyor. Bu köle sahiplerini ödüllendirmektir
soma olayı başlı başına bir facia
orası doğrudur ama bakın günümüzde insanlar bir nebze daha özgür...
yani birileri sizi satsın ,yiyecek içecek verip siz onun kölesi olun olacak şey mi...
günümüzde modern kölelik var evet ama haklarımız da var...seçme özgürlüğümüz da var...şu resme bakın şu an yaşadığınız hayatla bir olur mu hiç..
Bunları size karşı yazmıyorum. Sadece gördüklerimi buradan paylaşayım istedim.
Hakalrımız sadece kitap ve defterlerde var. Seçme özgürlüğümüz yok. Sadece birilerinin seçtiklerine mühür basıyoruz o kadar. Seçilme özgürlüğümüz sadece kitap ve defterlerlerde var. Mesela seçilme özgürlüğümüz olabilmesi için bir partiye en az 150 bin dolar vereceksin son sıralarda bir listeye yerleşeceksin. Eğer bu paran yoksa seçilme hürriyetinde yok demektir
haklar bir parası olana işliyor gibiBunları size karşı yazmıyorum. Sadece gördüklerimi buradan paylaşayım istedim.
Hakalrımız sadece kitap ve defterlerde var. Seçme özgürlüğümüz yok. Sadece birilerinin seçtiklerine mühür basıyoruz o kadar. Seçilme özgürlüğümüz sadece kitap ve defterlerlerde var. Mesela seçilme özgürlüğümüz olabilmesi için bir partiye en az 150 bin dolar vereceksin son sıralarda bir listeye yerleşeceksin. Eğer bu paran yoksa seçilme hürriyetinde yok demektir
Malesef öyle paran varsa Anayasa senin emrinde.haklar bir parası olana işliyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?