ışıd köle pazarı kurdu!

tiona

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
28.022
14.080
498
47
IŞİD köle pazarı kurdu!
Irak ve Şam İslam Devleti esir aldığı kadınları pazar yerinde satışa çıkardı
IŞİD, işgal ettiği çeşitli kentlerde esir aldığı, Türkmen, Şii, Ezidi, Hristiyan ve Kürt kadınları köle pazarında satmaya başladı. Örgüt sadece 500 Ezidi kadını geçtiğimiz bir hafta içinde esir almıştı
20596.jpg
http://www.muhalifbaski.com/isid-kole-pazari-kurdu-15432h.htm

dünya buna sessizmi kalacak acaba..hangi yüzyıldayız..

bunlar ne olduklarını sanıyor acaba ? Bu kadarı çok fazla

Arkadaş bu dünya ne yannı dönmeye başladı?

1500 sene geri gittik..

nedir bu kör cahillerin kadınlarla aılp veremediği..

Allah belalarını versin ya. Yazıktır günahtır bu insanlara nasıl hesap verecekler acaba.

Zaten bu senaryoyu gelişmiş ülkeler yazdı. Elbette sessiz kalacak. Zaten kadın reklamlarda her zaman bir erotizm objesi olarak kullanılmıyor mu?
bu rezilliğe bir dur diyen yokmu..bu kadınlar insan değilmi..insanlık namına Suriyelileri ülkeye toplayan cumhurbaşkanı görmüyormu acaba:KK64:

Bunlar nasıl insan, bir de kalkmış kendilerine müslüman diyorlar. Bütün dünya bunlar yüzünden müslümanları bu şekilde tanıyor.

Işid dan öncede kölelik vardı. Eskiden insanlara peşin para ile satın alıp ekmeğini suyunu vererek köle yapıyorlar. Günümüzde ise maaş adı verilen taksitlerle kölelik parası ödenip köleleştirilmiyor mu?
aslında haklısın da...ama şu resme bir bak ya
onların istifa hakkı da yok...
modern kölelik bir nebze daha iyi hiç yoktan

aslında haklısın da...ama şu resme bir bak ya
onların istifa hakkı da yok...
modern kölelik bir nebze daha iyi hiç yoktan
Şekil 1-A da gözüktüğü gibi Soma'dakiler nasıl iyi ki? Onların istifa hakkı varmıydı? Hem iş kazası tazminatlarını kölelerin sahibi Soma Holding ödemiyor da devlet senim benim vergilerimle ödüyor. Bu köle sahiplerini ödüllendirmektir

Şekil 1-A da gözüktüğü gibi Soma'dakiler nasıl iyi ki? Onların istifa hakkı varmıydı? Hem iş kazası tazminatlarını kölelerin sahibi Soma Holding ödemiyor da devlet senim benim vergilerimle ödüyor. Bu köle sahiplerini ödüllendirmektir
soma olayı başlı başına bir facia
orası doğrudur ama bakın günümüzde insanlar bir nebze daha özgür...
yani birileri sizi satsın ,yiyecek içecek verip siz onun kölesi olun olacak şey mi...
günümüzde modern kölelik var evet ama haklarımız da var...seçme özgürlüğümüz da var...şu resme bakın şu an yaşadığınız hayatla bir olur mu hiç..

soma olayı başlı başına bir facia
orası doğrudur ama bakın günümüzde insanlar bir nebze daha özgür...
yani birileri sizi satsın ,yiyecek içecek verip siz onun kölesi olun olacak şey mi...
günümüzde modern kölelik var evet ama haklarımız da var...seçme özgürlüğümüz da var...şu resme bakın şu an yaşadığınız hayatla bir olur mu hiç..

Bunları size karşı yazmıyorum. Sadece gördüklerimi buradan paylaşayım istedim.
Hakalrımız sadece kitap ve defterlerde var. Seçme özgürlüğümüz yok. Sadece birilerinin seçtiklerine mühür basıyoruz o kadar. Seçilme özgürlüğümüz sadece kitap ve defterlerlerde var. Mesela seçilme özgürlüğümüz olabilmesi için bir partiye en az 150 bin dolar vereceksin son sıralarda bir listeye yerleşeceksin. Eğer bu paran yoksa seçilme hürriyetinde yok demektir

Ben Anladım sizi...dediklerinizde de haklısınız ama insan olarak fikir düşünce
başkalırının da olsa sunduğu seçenekleri seçebilme hakkımız var öyle desek daha doğru olur aslında ...:) zaten hepsi bir düzen
o düzenin içinde özgürce yaşayabilmek önemli ve o yüzden hani modern kölelik bir nebze çok daha insanca...hoş başka seçenek de kalmıyor ama o ülkelerdeki kölelik çok daha acımasızca olduğunu tahmin ediyorum...
Hakalrımız sadece kitap ve defterlerde var. Seçme özgürlüğümüz yok. Sadece birilerinin seçtiklerine mühür basıyoruz o kadar. Seçilme özgürlüğümüz sadece kitap ve defterlerlerde var. Mesela seçilme özgürlüğümüz olabilmesi için bir partiye en az 150 bin dolar vereceksin son sıralarda bir listeye yerleşeceksin. Eğer bu paran yoksa seçilme hürriyetinde yok demektir

haklar bir parası olana işliyor gibi :KK12:

Back