B betbet85 Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2023 110 -4 16 40 13 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi betbet85 #41 Pozitif bir uye .!.: Psikolojik destek alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Alıyorum .kaygı bozuklugu var .hemen kötü bir hastalıgın varmıs gibi dusunuyorum ve aglıyorum
Pozitif bir uye .!.: Psikolojik destek alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Alıyorum .kaygı bozuklugu var .hemen kötü bir hastalıgın varmıs gibi dusunuyorum ve aglıyorum
Pozitif bir uye La galibe İLLALLAH 🧡 Kayıtlı Üye 25 Nisan 2018 4.262 8.292 158 13 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi betbet85 #42 betbet85 .!.: Alıyorum .kaygı bozuklugu var .hemen kötü bir hastalıgın varmıs gibi dusunuyorum ve aglıyorum Genişletmek için tıkla... İlaç mi kullanıyorsunuz.yani şöyle düşünün ne kadar kötü bir şey olabilir ki?
betbet85 .!.: Alıyorum .kaygı bozuklugu var .hemen kötü bir hastalıgın varmıs gibi dusunuyorum ve aglıyorum Genişletmek için tıkla... İlaç mi kullanıyorsunuz.yani şöyle düşünün ne kadar kötü bir şey olabilir ki?
B betbet85 Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2023 110 -4 16 40 13 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi betbet85 #43 Pozitif bir uye .!.: İlaç mi kullanıyorsunuz.yani şöyle düşünün ne kadar kötü bir şey olabilir ki? Genişletmek için tıkla... Kötü hastalık yani .hemen onlar gelıyor aklıma
Pozitif bir uye .!.: İlaç mi kullanıyorsunuz.yani şöyle düşünün ne kadar kötü bir şey olabilir ki? Genişletmek için tıkla... Kötü hastalık yani .hemen onlar gelıyor aklıma