İshal teşhisinde su diyen yandı! Melih Gökçek şikayet edecek!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Gökçek, ishal şikâyetiyle hastanelere başvuran hastalara sorunun sudan kaynaklandığını söyleyen doktorları şikâyet edeceğini söyledi...
Sitene Ekle
ishal-teshisinde-su-diyen-yandi--4772735.Jpeg

EVİN DEMİRTAŞ / Ankara

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde de CHP’nin şerefine şebeke suyu içen Başkan Melih Gökçek, Ankara Tabip Odası’na bağlı doktorların, kusma ve ishal şikâyeti ile hastanelere başvuran hastalara sorunun sudan kaynaklandığı yönünde propaganda yaptıklarını ileri sürdü. Gökçek, “Televizyona çıkıp vatandaşlara çağrıda bulunacağım. Hangi doktor size ‘ishalin nedeni su’ derse bana bildirin. sağlık Bakanlığı’na şikâyet edeceğim onları” dedi. Gökçek, “Benim şeker ilaçlarım var. Gece ilaç için kalktığımda pet şişe bulmakla uğraşacağıma musluğa ağzımı dayıyorum” diye konuştu.

‘Doktorlar kasıtlı yayıyor’
Gökçek, şehir şebeke suyuna atık su karıştığı için ishal patlaması yaşandığı iddiasına canlı yayında şebeke suyu içerek yanıt vermişti. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök ise TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, Ankara’nın çeşitli bölgelerinden getirdiği pet şişe içerisindeki suları göstererek, Gökçek’e, “Gel de içeceksen bu suyu iç” çağrısında bulunmuştu.
Ankara’daki su savaşı Gökçek’in Ankara Tabip Odası çıkışıyla farklı bir boyut kazandı.
Gökçek, Ankara Tabip Odası’na bağlı doktorların, kusma ve ishal şikâyetiyle hastanelere başvuran hastalara sorunun sudan kaynaklandığı yönünde propaganda yaptıklarını ileri sürdü. Gökçek, “Televizyona çıkıp vatandaşlara çağrıda bulunacağım. Hangi doktor size, ‘ishalin nedeni su’ derse gelip bana bildirin. Çünkü Tabip Odası’na bağlı doktorlar özellikle bunu yayıyor. Sağlık Bakanlığı’na şikâyet edeceğim onları” dedi.
Yine CHP’nin şerefine su içti
Gökçek, bu kez de Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde CHP’nin şerefine şebeke suyu içti. Gökçek, Belediye Meclisi üyelerine, “Benim şeker ilaçlarım var. Gece ilaç için kalktığımda pet şişe bulmakla uğraşacağıma musluğa ağzımı dayıyorum. Ankara‘nın suyu tertemiz. Helali hoş olsun, siz de rahatlıkla içebilirsiniz” diye seslendi.milliyet

hahah şaka gibi ya.. seneler evvel bak radyosyonlu çay içtim bişi olmadı diyen zihniyet hala günümüzde var..
hiç bi yol katedememişiz bu zamana kadar.. onu geç doktoru tehdit eden bi başkan.. hakkaten yazık..

bencede ishalin nedeni su değil , ankarada yaşamıyorum ayrıca yemekle sebzeleri yıkama dahil hepsinde damacana suyu kullanıyorum komşularım da aynı şekilde ama bütün site ishal ..

gökçekten başka ne beklenir,tehditlerle yürütüyor:KK14:

Sus seni de şikayet eder sonra
şikayet edeceği bir durum yok . ben melih gökçeke katıldım gerçekten son günlerdeki ishal salgının nedeni su değil .. farklı şehirlerde ama aynı zaman dilimlerinde bir çok kişi ishal oldu .. hatta direk suyunu dağdan kayaların arasından getiren arkadaşım bile

Şikayet edeceğini söylüyor ama kendileri pet şişedeki hazır suyla poz vermiş.
Niye kasten yapıyorlar iddiasında bulunuyor ki, barajlardaki sular azaldı, kalan suya mikrop karışması çok normal birşey, şikayet edeceğim diyeceğine suyu ilaçlasınlar, analiz etsinler.
Bu kadar sıcak havada hava bile mikrop üretecek hale gelmişken az kalan suda mikrop üremesi kadar doğal ne olabilir ki?

bankiz,
sizin sitedekilerde sudan hasta olmuş olabilir çünkü her hazır su sağlıklı su demek değildir, nerden dolduruyorlar, suyun analizi yapılmış mı? Damacanalarda mikrop ürüyor, yeterince strelize ediliyorlar mı? Denemek için başka bir marka sudan 5 litrelik damacanayla alıp için, rahatsızlığınız geçerse sudandır çünkü yıllar önce benim kızımda ishal oldu, neden oldu acaba derken bizle aynı suyu alan kişilerinde hastalandığını öğrendim, suyu değiştirdim sorun çözüldü, meğer bizim sucu, su dolum fabrikasından aldığı suyun yanısıra damacanalara mahalle arasında bulduğu bir çeşmeden su doldurup duruyormuş, fabrikadan dolanlardan çok kar edemiyordu herhalde, mahalle arasındaki ücretsiz çeşmeden doldurduklarından kazandıkları komple cebine kalıyordu, haliyle o damacanalar fabrikada strelize edilemiyordu, çeşmeden aldığı su temiz olsa bile damacanalar sağlıksızdı, hazır su diye de güvenmemek lazım.

Şikayet edeceğini söylüyor ama kendileri pet şişedeki hazır suyla poz vermiş.
Niye kasten yapıyorlar iddiasında bulunuyor ki, barajlardaki sular azaldı, kalan suya mikrop karışması çok normal birşey, şikayet edeceğim diyeceğine suyu ilaçlasınlar, analiz etsinler.
Bu kadar sıcak havada hava bile mikrop üretecek hale gelmişken az kalan suda mikrop üremesi kadar doğal ne olabilir ki?

bankiz,
sizin sitedekilerde sudan hasta olmuş olabilir çünkü her hazır su sağlıklı su demek değildir, nerden dolduruyorlar, suyun analizi yapılmış mı? Damacanalarda mikrop ürüyor, yeterince strelize ediliyorlar mı? Denemek için başka bir marka sudan 5 litrelik damacanayla alıp için, rahatsızlığınız geçerse sudandır çünkü yıllar önce benim kızımda ishal oldu, neden oldu acaba derken bizle aynı suyu alan kişilerinde hastalandığını öğrendim, suyu değiştirdim sorun çözüldü, meğer bizim sucu, su dolum fabrikasından aldığı suyun yanısıra damacanalara mahalle arasında bulduğu bir çeşmeden su doldurup duruyormuş, fabrikadan dolanlardan çok kar edemiyordu herhalde, mahalle arasındaki ücretsiz çeşmeden doldurduklarından kazandıkları komple cebine kalıyordu, haliyle o damacanalar fabrikada strelize edilemiyordu, çeşmeden aldığı su temiz olsa bile damacanalar sağlıksızdı, hazır su diye de güvenmemek lazım.
bilinen bir marka yanlız , öyle abıdık gubıdık damacana markaları değil en azından bizim ki öyle ve hepimiz aynı marka kullanmıyoruz , herkesin aldığı marka ve yer farklı .. aynı markayı alıyor olsaydık evet söyledikleriniz de haklı olabilirsiniz diyecektim ama herkes farklı bir markayı tercih ediyor.

Ben artık bilinen markalara da güvenemiyorum çünkü bende bilindik marka diye almıştım:KK43:
Zaten bunda markanın suçu yok ki, su satanlar herhangi biri, bugün bende x markanın bayii olabilirim, sattığım suyun bir kısmını dışardan doldursam kim bilecek?
Bizim sucuyu şikayet etmiştik biz, marka adını korumak için bayii sözleşmesini fesh etti diye duyduk sonradan.

Herkesin sağlık sorunu sudan mı bilemem ama sudan olursa da şaşırmam, sonuçta havalar kurak ve sıcak gidiyor, suda havada mikrop oluşması normal, koskoca belediye başkanının kasten yapıyorlar, sudan diyen doktorları şikayet edeceğim deyip aba altından sopa göstererek bak sizi sürdürürüm der gibi gizli mesajlar vermek yerine suları bir tetkik ettirelim demesi gerekir.

justice çay örneğini vermiş, çokta doğru bir örnek, çaydaki radyasyon vakasında hükümet farklıydı, yani bu hükümete has bir eleştiri değil bunlar, o zamanda bakanlar kamera karşısına geçip bizde içiyoruz, çaylarda hiçbirşey yok demişti ama Karadeniz yıllardır kanserle boğuşuyor.

Su veya çay burda eleştirilen hükümetlerin birşey olduğunda hep inkar halinde olmaları, Çernobil bizim değildi, facia olduğunda radyasyonun bizim ülkemize kadar yayılması, Karadeniz'i etkilemesi hükümetin suçu değildi, insanlar şu açıklamayı beklediler dürüstçe: Evet, Çernobil faciası yüzünden insanlar ve ekinler zarar görmüştür, çaylarda radyasyona rastlanmıştır, bu sebeple de bilmem kaç yıl boyunca çay ekimi durdurulmuştur ama çıkıpta elinde çayla hüplete hüplete ve çayda radyasyon olduğuna dair rapor varken biz bile içiyoruz dersen eleştirilirsin.

Bugün barajlardaki sular bitme noktasına gelmişken ki bu hükümetin elinde olan birşey değil, kuraklıktansa, o bir lokma suda mikrop üremesi kadar olağan birşey olamayacağı öngörülüyorsa başkanın suya yoğunlaşmak yerine doktorlara laf söylemesi olmamış.

şikayet edeceği bir durum yok . ben melih gökçeke katıldım gerçekten son günlerdeki ishal salgının nedeni su değil .. farklı şehirlerde ama aynı zaman dilimlerinde bir çok kişi ishal oldu .. hatta direk suyunu dağdan kayaların arasından getiren arkadaşım bile

Peki nedeni ne o zaman? IŞİD'a operasyona destek vermedik diye biyolojik silah saldırısına mı uğruyoruz?

X