İshal oldum kızlar yardım....

incielam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
101
1
35+3 günlük hamileyim kızlar.. erken doğum riskim var nidilat ve progeston kullanıyorum..üstüne grip oldum ve bitimine yakında şimdi ishal oldum.. 2 gündür sadece karın ağrım ama aşırı ishalim var.. kızımın kilosuda 1 hft önce 2 kilo 300 grm dı.. 3-4 martta da doğum var ve bebeğime kilo aldırmaya çalışıyorum.. acaba ishal kızımı etkiler mi doktoruma danışmalımıyım???

Son düzenleme:
ishal su kaybi demektir ve hamilelikte azsa onemli degil de coksa doktorlar serum alinmasini oneriyorlar sanirim. ama tabiiki de doktorun bilir en dogrusunu danismalisin. bol bol su ic gunde iki litre iciyorsan uc uc bucaga cikar.ama doktoruna ishalini bildir, olur da serum alirsan sakin panik olma serum almak sadece vucuda su takviyesi demek die dusun. vaktinde saglikla kavusun yavrunuza Insallah.

bn 300-400 gr a da razıyım 2 500 geçse 3 kiloya yaklaşsa yeter dicem ama doktor birden zayıf deyince insan ister istemez strese giriyor..:18: yazdıklarınızı okudum bn de günde yaklaşık 1 litreye yakın süt, et ve et suyu, hiç sevmeme rağmen sulandırıp sulandırıp pekmez içiyorum.. yediklerim çocuğa gitsin diyede bol bol su içiyorum..bu yüzden tuvaletten çıkamaz oldum hatta yumurtaya karşı alerjim var ve hiç ağzıma sürmedim.. ama devamli demir ve vitamin ilacı kullanıyorum..meyva olarakta muz ve portakala yiyorum.. bu hafta çarşamba günü doktora gidicez eğer hala zayıf derse doktorla kavga etmeyi düşünüyorum

bol bol su içiyorum bende fakat bebeğime kilo aldırmaya çalıştığım için tüm emeklerim bu ishalle boşa giderse diye çok endişeleniyorum.. eğer bugünde geçmezse pazar günü doktoru arıcam artık

benim de gecen hafda vardi ishal agrilarimi getirmeye baslamisdidoktorum suyu fazla icmemi yoksa ishalin erkenden agrilarini getirecegini söyledi bende öyle yapdim sukur hem agrilarim hemde isalim gecdi

bir akrabamızın kızı doğum yapmış ve çocuğu 4 kilo 700 gr doğmuş :S:S:S çocuk doğduktan sonra vefat etmiş. ve bu bayan haftada 2-3 kilo muz yiyormuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…