Mukuslu gözüküyor takip edin devam ederse çocuk doktoruna gidinEki Görüntüle 3262468 Çok özür diliyerek paylasıyorum bebegım aptamıl conformıl yedıgınden berı kakası boyle ve 5kez yaptı bugun normal kakamı acaba yoksa ishalmı anlamıyorum nolur yardımcı olurmusunuz
42gunlıkGenelde anne sütü alındığında böyle oluyor ama mama kaynaklı mi normal mi bilemedim isterseniz Dr unuza bir danışın.Ayrica bebeğiniz ne kadarlık acaba yeni doğmuş bebeklerin günde 5 kez kaka yapmaları normal
Bılmıyorum ilk anne olusum endiseliyımMukuslu gözüküyor takip edin devam ederse çocuk doktoruna gidin
Benim bebeğimde çok kaka yapardı günde 7 kez yaptığını bilirim daha küçükmüş bu aylarda sık bez kirletmesi normal diye biliyorum yani bebekte huzursuzluk ateş beslenme reddi gibi durumlar yoksa önemsenecek bir durum değildir diye düşünüyorum tabi uzman daha iyi bilir ama deneyimimden yola çıkarak söylüyorum.42gunlık
Teşekkür ediyorumBenim bebeğimde çok kaka yapardı günde 7 kez yaptığını bilirim daha küçükmüş bu aylarda sık bez kirletmesi normal diye biliyorum yani bebekte huzursuzluk ateş beslenme reddi gibi durumlar yoksa önemsenecek bir durum değildir diye düşünüyorum tabi uzman daha iyi bilir ama deneyimimden yola çıkarak söylüyorum.
Kaka yapma sıklığı sindirimleri ile alakalı bı durum doktor bana kimi günde 5 kere yapar kimi 5 günde 1 yapar demişti.Çok özür diliyerek paylasıyorum bebegım aptamıl conformıl yedıgınden berı kakası boyle ve 5kez yaptı bugun normal kakamı acaba yoksa ishalmı anlamıyorum nolur yardımcı olurmusunuz
Teşekkür ediyorum oksdar ınsan şaf ettı kalformsk zorunda kaldımKaka yapma sıklığı sindirimleri ile alakalı bı durum doktor bana kimi günde 5 kere yapar kimi 5 günde 1 yapar demişti.
Foto atmışsınız görmedim ben onu. eğer sarımsı ve tanecikli bı yapidaysa korkmayın. Kan ya da çok sıvı bı hal almışsa renkte tuhaflık fark ediyorsanız doktora götürün. Muhtemelen mamayı değiştirmenizi onerebilirler mamadan kaynakliysa.
Rica ederimTeşekkür ediyorum oksdar ınsan şaf ettı kalformsk zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?